Emotivní video: celá Evropa poděkovala dobrovolníkům v boji s koronavirem

Emotivní video: celá Evropa poděkovala dobrovolníkům v boji s koronavirem
Zdroj: pixabay.com

8. května lidé po celém světě mysleli na zdravotníky a dobrovolníky více než kdy jindy. Proběhl totiž Světový den Červeného kříže a Červeného půlměsíce. Jedna nadnárodní společnost tento den vzala jako výzvu, spojila své síly a díky její iniciativě vzniklo dojemné video děkující pracovníkům v první linii.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 20. 05. 2020 08:00

Společnost Procter & Gamble u této příležitosti zorganizovala iniciativu #KeepClapping, během které zaměstnanci P&G tleskali a aplaudovali, aby tak vyjádřili vděčnost dobrovolníkům a všem, kteří v první linii zachraňují životy po celém světě.

Pomáhat je lidské

V uplynulých dvou měsících Procter & Gamble podpořil celosvětové aktivity Českého červeného kříže proti koronaviru jak finančně, tak svými produkty. V České republice zatím věnoval více než 100 000 kusů produktů svých značek Ariel, Lenor, Mr. Proper, Pampers, Always, Naturella, Discreet a Tampax a další dotace jsou v plánu.

„Kromě produktové a finanční podpory jsme chtěli vyjádřit naši vděčnost a uznání, a tak jsme s několika stovkami našich kolegů z 11 evropských zemí spustili tuto iniciativu,“ uvedla manažerka korporátní komunikace Procter & Gamble Yvette Krubl a dodává: „8. května jsme chtěli s potleskem poděkovat za práci dobrovolníků a vyjádřit naši solidaritu s těmi, kdo bojují s virem v první linii, ať už se jedná o lékaře, zdravotní sestry nebo dobrovolníky Červeného kříže a dalších organizací.“

Vytáhněte kapesníčky

O tom, jak je lidská podpora důležitá a v situacích, jako je tato dvojnásob, svědčí právě video, které jistě potěšilo  všechny hrdiny v první linii boje s koronavirem.

Související články

Další články