Báječné léto s Lifee.cz! Nové inspirativní rozhovory, videopořady i podcasty

Báječné léto s Lifee.cz! Nové inspirativní rozhovory, videopořady i podcasty
Zdroj: Lifee.cz

Lifee.cz se mění! Užijte si léto 2020, užijte si léto s Lifee.cz. Připravili jsme pro vás celou řadu novinek a budeme v tom pokračovat.

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 07. 2020 11:10

Rok 2020 je pro Lifee.cz rokem novinek. Po více než čtyřech letech existence prošel magazín pro ženy a o ženách Lifee.cz redesignem s cílem nabídnout modernější, uživatelsky příjemnější vzhled a také rychlejší načítání obsahu.

Větší prostor dostala témata, která vás baví - rozhovory, články o módě a kosmetice, díky nimž můžete být ještě více šik, nebo příběhy, které ukazují život ze všech jeho stran. A chystáme toho ještě mnohem více...

Inspirativní rozhovory

Speciální projekt Cesta ze dna ukazuje ženy, před nimiž je třeba smeknout. Osud se k nim postavil zády, naházel před ně překážky, které jsou pro většinu z nás nepředstavitelné. Ony se ale dokázaly zvednout, oklepat a... ŽÍT!

Za sebou nechaly vzpomínky na domácí násilí, vědí, že hezký život mohou mít i se sociální fobií a dalšími ranami osudu.

Videopořady a podcasty

Už brzy vám představíme zbrusu nové videoformáty - rozhovory se slavnými ženami, které sice znáte z televizních obrazovek, vůbec ale netušíte, z čeho se radují a čím se trápí, když zhasnou světla ramp. Místo si na Lifee.cz najdou i jednoduché video-manuály o módě, líčení či vaření.

A pokud jste milovnice mluveného slova, také nepřijdete zkrátka. Za účasti předních českých dabérek, jejichž hlasy znáte z oblíbených filmů či seriálů, pro vás chystáme podcasty do auta či pro dobré usínání po skvělém letním dni.

Tým Lifee.cz vám přeje to nejbáječnější léto 2020.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články