3 znamení zvěrokruhu, která jsou tak svůdná, až se tají dech

3 znamení zvěrokruhu, která jsou tak svůdná, až se tají dech
Zdroj: Freepik

Básník Charles Baudelaire říkával, že kdo chce mít svůdnou Evu a zároveň dobrou hospodyni, stěží se vyhne bigamii. Která znamení zvěrokruhu patří do první uvedené kategorie?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 04. 2021 07:00

Jsou sexy, elegantní a v posteli vás nezklamou. Taková přízviska sedí na zrozence v následujících třech znameních zvěrokruhu. Kterým osobnostem neodoláte, pokud na vás udělají oči?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Ženy ve znamení Berana jsou neuvěřitelně elegantní. Prostě dámy. Mají vytříbený vkus na oblečení, chovají se jemně, působí citlivě a dosahují velkých cílů, což je činí neuvěřitelně atraktivními protějšky.

Muži Berani působí na opačné pohlaví svým postavením a vystupováním, pozornost si získávají téměř okamžitě. Jsou obdivovanými milenci, jdete s nimi zkrátka hned. A v posteli to vážně umějí!

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Znáte ty ženy, u kterých vám padá brada, už když se na ně podíváte? To jsou zrozenkyně ve znamení Štíra. Něco na nich zkrátka je. Jsou sexy, mají něco v očích a pohybují se neuvěřitelně smyslně. Jsou náruživé, spontánní a imponují svým protějškům svou povahou.

Muži Štíři jsou plní citů, které se nebojí dát najevo, a to ani během sexu. Jsou hlasití, dominantní a činí je to neuvěřitelně sexy. Pokud toužíte po báječném milování a chcete, aby vás svedl někdo, komu nemůžete odolat – takový domácí Christian Grey – běžte do Štíra!

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Oplývají neuvěřitelným sebevědomím a neurazíte je zkrátka ničím. Proto když přijde řeč na svůdnost a charisma, jednoznačně hrají prim. Mají v sobě zkrátka něco, co vás na první pohled upoutá, pro co byste hnuli s celou horou a překonali tisíce kilometrů. Jsou přímí, kontaktní a cítíte z nich bezpečí. Přesně vědí, co říct, aby svůj protějšek dostali tam, kam potřebují.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články