Mezinárodní den spodního prádla: 3 znamení zvěrokruhu, která si potrpí na kvalitní kalhotky

Horoskop k mezinárodnímu dni spodního prádla: Tato znamení si potrpí na sexy kalhotky
Zdroj: Freepik

Mezinárodní den spodního prádla se slaví každoročně 3. dubna. Na tento svátek jsme se podívali optikou horoskopu. Existují tři znamení zvěrokruhu, která se potrpí na kvalitní a sexy kalhotky!

Jana Matušková
Jana Matušková 03. 04. 2023 05:46

Na rozdíl od jiných mezinárodních dnů, které připomínají výjimečné události nebo mementa světových dějin, je ten "kalhotkový" spíše věcí recese. A samozřejmě obchodníků, kteří často přicházejí se speciálními nabídkami spodního prádla.

Co ale o této nezbytné součásti šatníku říkají hvězdy? Podle horoskopu existují tři znamení zvěrokruhu, v nichž se rodí ženy, které svému spodnímu prádlu věnují obzvláštní péči. O jaká znamení zvěrokruhu jde?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy, které se narodily v ohnivém znamení Berana, mají ke spodnímu prádlu velmi vřelý vztah. Jasně, souvisí to s jejich nezměrnou sexualitou!

Beranky mají k erotice velmi blízko, pro mnohé je to vlastně jejich koníček. A tak není divu, že na spodní prádlo pohlížejí jako na něco, co musí mít hodnotu a být sexy. U Beranek se nestane, že by shodily sukni a pod ní měly bombarďáky jako Bridget Jones. Dobře totiž vědí, že zajímavý milostný zážitek se jim může přihodit téměř každý den!

Štír (24. 10. – 22.11.)

Ženy ve znamení Štíra mají styl, což se promítá i do jejich spodního prádla. Musí jim skvěle sedět, dělat jim krásnou figuru a být prostě sexy.

Za kvalitní spodní prádlo, nejen za kalhotky, dokážou Štírky utratit (s trochou nadsázky) polovinu výplaty. Sledují módní trendy, dobře vědí, co jim sluší. A také mají páru o tom, co se líbí jejich chlapovi!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou obecně výbornými společníky a nikdy s nimi není nuda. Jsou nápadití, často obrážejí různé večírky a bary. A mají také silnou sexualitu, takže - zejména v mládí - vyvádějí různé milostné skopičiny. Není divu, že si na spodním prádle zakládají, protože co kdyby k sexu došlo třeba právě dnes!

Ženy ve znamení Střelce navíc patří mezi ty, které o sebe velmi dbají. Rády chodí dobře oblečené, milují doplňky a celkový soulad. Takže kvalitní a sexy spodní prádlo je u nic samozřejmostí.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články