Královna průhledných modelů Rita Ora: Zpěvačka se nebojí latexu, síťoviny ani neviditelných šatů

Rita Ora a její módní styl: Neviditelné šaty, krajkové modely i extravagantní síťovina místo sukně
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Už v roce 2012, kdy Rita Ora prorazila v hitparádách s prvním hitem, se zpěvačka nezdráhala obléknout průhledné materiály. Snímek z předávání cen MTV.Lehce okázalý model ze síťoviny oblékla v roce 2014 na společenskou událost v Londýně.V roce 2014 ukázala Rita Ora, že sukně, skrz které není vidět, jsou přežitek. Letní ples v Londýně v roce 2015 a Rita Ora znovu v průsvitné látce. Tehdy ještě nechala tenký materiál ozdobit vyšíváním. + 13 fotek+ 14 fotek

Zpěvačka Rita Ora (32) nedávno oslavila dekádu v hudebním byznysu, kde se vypracovala mezi nejpopulárnější britské umělkyně. Jestli je pro Ritu něco typické, jsou to průhledné modely, které v posledních letech nosí častěji, než tomu bylo na začátku kariéry. Projděte si spolu s Lifee.cz zpěvaččin šatník.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 09. 02. 2023 08:00

Rita Ora je britská zpěvačka, jejíž kořeny sahají až do Kosova, odkud pochází její rodina a kde se v hlavním městě Prištině narodila. Ora se proslavila hitem Hot Right Now, na kterém spolupracovala s DJ Freshem a v roce 2012 trhal rekordy v žebříčcích na celém světě. Ve stejném roce vydala debutové album Ora, které ji vyneslo v britských hitparádách na první místa a stejně tak se stala populární i ona sama.

Ač je na modelech, které Rita od začátku kariéry obléká, vidět, že je ráda středem pozornosti, umí si dobře hlídat soukromí. Když začala randit s režisérem Thora Taikou Waititim, udrželi svůj vztah několik týdnů v tajnosti, než je společně vyfotili. Loni se jim dokonce bez přítomnosti médií podařilo uspořádat i svatbu, což prozradila Ora až letos.

Odbarvené vlasy a nápadné modely

Co je pro Ritu Oru typické, jsou její odbarvené vlasy a často delší odrosty, přiznávající velmi tmavé východoevropské vlasy. Už od začátku kariéry se Rita ukazovala na společenských událostech ve velmi odvážných modelech. V jejím šatníku rozhodně nechyběla síťovina, krajky a objevila se mezi lidmi i v sukni, která měla tak velká oka, že to vypadalo, že jde jen v kalhotkách. Móda je pro Ritu zábavou a je vidět, že si ji užívá a nosí to, co ji baví.

Jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii, Rita se klidně oblékne do tělového latexu, pod který si tedy alespoň nalepí hvězdičky na bradavky, jinak by byla na večírku úplně nahá. Extravagance ke zpěvačce patří a průhledné modely obléká i na honosnější akce, kde jsou průsvitné části sofistikovanější než na divoké hudební večírky.

Neviditelné šaty s peřím

Před pár dny Rita zveřejnila snímky z honosného večírku a své fanoušky překvapila dalším odvážným modelem. Na oslavu, už jako vdaná paní, oblékla neviditelné šaty, které jsou z tak jemného materiálu, že máte pocit, že zpěvačka má na sobě jen peříčka nalepená přes poprsí a široké kalhotky.

Fanoušci jí pod snímky z večírku psali: "Zapomněla sis šaty." Nebo také: "Nosit dnes šaty je už spíše možnost než nutnost." U některých její modely vzbuzují rozpaky, jiní je naopak vítají. "Miluju, když si zapomeneš šaty, Rito," dostalo se pochvaly zpěvačce.

Rita Ora určuje trendy

Rita Ora na své postavě neustále pracuje v posilovně, a tak není divu, že chce výsledky tvrdé dřiny ukazovat. Průhledné materiály jsou poslední roky trendy, což možná ovlivnila i Rita sama, vzhledem k tomu, že jako slavná zpěvačka trendy i určuje. Když už ne módnímu průmyslu, tak svým fanouškům.

Podívejte se do fotogalerie na sofistikované i odvážnější modely, které Rita Ora za posledních deset let vynesla.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články