V jednoduchosti je krása: Vyrazte k vodě v černých bikinách, které miluje i Rita Ora

Rita Ora
Zdroj: Profimedia
Rita Ora miluje jednoduchost a oblíbila si jednoduché černé bikiny. V nich už nafotila nespočet snímků na Instagram. Rita je trojúhelníčkovým bikinám věrná a má je v mnoha provedeních. Inspirujte se zpěvačkou a pořiďte si jedny černé bikiny do své výbavy. + 7 fotek+ 8 fotek

Nejste z těch, kteří propadají módním trendům, přesto byste si ráda pořídila nové plavky? Pak to zkuste jako zpěvačka Rita Ora (31). Ta si oblíbila klasické černé bikiny, které z módy nikdy nevyjdou a poslouží vám i několik sezón.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 05. 08. 2022 11:30

Jestli se v obchodech nemůžete rozhodnout, jaké plavky si letos pořídit, možná je čas jít cestou nejmenšího odporu. Černá barva se k vodě skvěle hodí, protože jak přitahuje sluneční záření, plavky na vás rychleji uschnou.

Vybírat navíc můžete z velkého množství typů horních dílů bikin - bez ramínek, s push-up efektem, na jedno rameno a nebo nejklasičtější verzi - trojúhleníčkové.

Trojúhelníčkové plavky miluje zpěvačka Rita Ora

Tento model si velice oblíbila britská zpěvačka Rita Ora, která se v něm velice často fotí na svůj instagramový profil. Populární umělkyně určitě nevlastní jen jedny, což je vidět na různých střizích plavek, které najdete v galerii, každopádně zůstává věrná trojúhelníčkům.

Pokud vám její jméno nic moc neříká, možná vám pomůže výčet jejích největších hitů. Jako první se svým hlasem proslavila před deseti lety díky písni Hot Right Now, na které spolupracovala s DJ Freshem. Od té doby natočila dvě studiové desky a na další nyní pracuje. Mezi její nejslavnější hity patří písně Poison, Ritual, Anywhere, Let You Love Me či For You, kterou nazpívala k filmu 50 odstínům šedi společně s Liamem Paynem.

Osobní život zpěvačky Rity Ory

Rita Ora je sice Britka, ale stejně jako Dua Lipa, o které jsme nedávno psali, má rodiče z kosovské Prištiny. Rita se zde dokonce narodila, ale necelý rok poté se její rodina přesunula do Británie. Vyrostla v Londýnské části Notting Hill a k rodné zemi má velice blízko dodnes.

Aktuálně se zpěvačka věnuje nejen hudbě, ale stala se také porotkyní v hudební soutěži The Voice Australia. Tu a tam se objeví v epizodních rolích ve filmech či seriálech, což se možná ještě znásobí díky jejímu partnerovi, novozélandskému režisérovi Taikovi Waititimu, se kterým chodí už druhým rokem.

Nechte se inspirovat klasikou v černém provedení v naší galerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články