6 blond hereček, které od sebe lidé nemohou rozeznat. Tahle koláž vyvolala diskuzi o rozmanitosti v Hollywoodu

Margot Robbie, Jaime King a Samara Weaving
Zdroj: Showpix/koláž Lifee.cz
Margot Robbie je krásná australská herečka.Její úsměv a výraz ve tváři se ale velice podobá dalším herečkám. Například Samara Weaving má velice podobné rysy.Samara je také z Austrálie a naposledy jste ji mohli vidět například v hororu Vřískot 6. + 8 fotek+ 9 fotek

Po internetu začala kolovat koláž šesti hereček, které jsou si až moc podobné. Komentáře filmových fanoušků poukazují na to, že snad ani není možné, aby šlo o více osob a že se nás Hollywood snaží oklamat. Podívejte se, o které herečky se jedná a jestli je od sebe umíte ve filmech a seriálech vůbec rozeznat.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 11. 08. 2022 12:00

Rozmanitost herců a hereček je v Hollywoodu opravdu ožehavé téma a virální koláž ze šesti slavných div rozpoutala velkou debatu na sociálních sítích. „Filmový svět si myslí, že nás může oklamat a tvrdit nám, že tyto ženy nejsou jedna a tatáž osoba jen v jiném časovém období,“ napsala ke koláži uživatelka Twitteru s přezdívkou Shereen. 

Její fotka se ihned začala šířit a lidé debatovali o tom, že Hollywood je plný krásných bělošek s blond vlasy, které je těžké od sebe rozeznat. Myslíte si to také?

Na koláži, kterou vidíte výše, najdete zleva v horní řadě: Jaime King, Margot Robbie a Faith Ford. V dolní řadě pak Samaru Weaving, Emmu Mackey a Jaime Pressly. 

Australanky Margot Robbie a Samara Weaving

Dvě z nich pocházejí z Austrálie. Margot Robbie (32) si jistě vybavíte z mnoha rolí, namátkou připomeneme Tenkrát v Hollywoodu, Vlk z Wall Street či Sebevražedný oddíl. Aktuálně natáčí film o Barbie a Kenovi společně s Ryanem Goslingem. 

Samara Weaving je o dva roky mladší a zatím nezískala tak významné role jako Margot. Naposledy si zahrála ve filmu Vřískot 6. Předtím jste ji mohli vidět například ve snímcích Neuvěřitelný přítel nebo Chůva na zabití.

Jaime King a Jaime Pressly

O deset let straší jsou další dvě blondýnky. Američanka Jaime Pressly (45) sice hrála v několika filmech, ale mnohem více se zapsala do paměti diváků seriály Jmenuju se Earl a Máma.

Jaime Pressly (43) se hned na začátku kariéry objevila ve filmu Kokain a Pearl Harbor. Později si zahrála také v Sin City a desítkách dalších snímků. Kariéru začínala modelingem, až později přešla naplno k filmu. 

Emma Mackey a Faith Ford

Nejmladší se všech jmenovaných je francouzská herečka Emma Mackey (26). Ta na rozdíl od ostatních kromě seriálu Sexuální výchova není blondýnkou. Ovšem i bez blond vlasů je svým kolegyním velmi podobná. Její kariéra se teprve rozjíždí, ale co se milovníkům podobnosti hereček líbí, je, že se Emma objeví po boku Margot Robbie ve filmu Barbie. 

Z šestice je nejstarší Faith Ford (57), kterou znají hlavně američtí televizní diváci. Faith excelovala v sitcomech Hope & Faith a také Murphy Brown.

Na herečky se v detailu můžete podívat do naší fotogalerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články