Tajná svatba Michaela Jacksona: Před 25 lety se oženil s dcerou Elvise Presleyho. Jaký byl v posteli?

Když si bral Lisu Marii Presley, byl z něj už regulérní běloch. Říká se, že neměl v kůži kousek pigmentu a všude mu prosvítaly žíly
Zdroj: Pinterest
Jako šťastný pár.Jako šťastný pár.Jako šťastný pár.Jako šťastný pár.+ 9 fotek+ 10 fotek

Vztahy krále popu odjakživa vyvolávaly řadu spekulací. Po jeho boku se objevila spousta žen. Před oltářem nakonec skončil se dvěma z nich. Tou první byla dcera krále rock'n'rollu Lisa Marie Presley. Jaké manželství s Jacksonem vlastně bylo?

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 26. 05. 2019 08:00

Láska, nebo divadlo pro veřejnost?

Psal se rok 1994. Michael Jackson v té době čelil obviněním ze sexuálního obtěžování třináctiletého chlapce. A svatba měla s největší pravděpodobností všechny spekulace vyvrátit.  Svůj vztah zveřejnili na předávání cen MTV, kde se na pódiu před všemi políbili. Svatba proběhla tajně v Dominikánské republice, kam spolu odletěli.

Šlo o čistý kalkul, který měl učinit přítrž všem dohadům? Ze strany Lisy Marie nejspíš ne. Dodnes totiž tvrdí, že Jacksona skutečně milovala, a mluví o něm s úctou a láskou. Poukazuje však na jeho známou sebedestruktivní činnost, která prý emocionálně ničila všechny jeho blízké.

Aktivní samec, nebo impotentní nýmand?

Pikantnosti z jejich ložnice vypluly na povrch až později. V knize spisovatele Randyho Taraborrelliho, který se s Jacksonem dlouhá léta přátelil, se píše: „Měli spolu velmi intenzivní a aktivní sexuální život. Jednou vyprávěla kamarádce, že je Michael v posteli divoký a úžasný a během cesty k orgasmu zpívá a křičí. Měl ale také řadu dost zvláštních zvyků.“

V rozhovoru pro magazín Playboy ale Lisa v minulosti hovořila jinak. "Nikdy mi v posteli neuměl dát to, co potřebuji. V sexu byl mdlý až nudný," svěřila se. "Já mám ráda milování na způsob tvrdého porna. Toho ale Michael schopen bohužel není," řekla otevřeně.

Jak to bylo ve skutečnosti, ví už jen ona. My se můžeme jen dohadovat, kde je pravda.

Podivné sexuální praktiky

Oba se prý ale vyžívali v hraní různých rolí. Jaké to byly, však nikdy neprozradila. Kamarádce se jen svěřila s tím, že to měl rád „na stojáka“. Ať už ale byl sex s králem popu jakýkoliv, rozhodně nebyl procházkou růžovou zahradou. Jackson totiž nejspíš trpěl nedostatkem sebevědomí.

Podle Lisy nedokázal souložit bez obvyklé silné vrstvy make-upu na obličeji. Ten si navíc hned po styku běžel znovu opravit do koupelny. Po celou dobu navíc v ložnici musela vždy být naprostá tma, aby Lisa neviděla jeho rozmazané šminky. „Když bylo ráno a Lisa ho chtěla probudit polibkem, křičel na ni ,Nedívej se na mě!' a ihned vystřelil do koupelny se upravit." A takhle to bylo prý pořád, píše se v knize Randyho Taraborrelliho.

Konec jedné pohádky

Manželství jim vydrželo jen rok a půl. Pak následoval rozvod. Důvodem prý byla Jacksonova posedlost po dítěti, které mu ale Lisa Marie Presley nedokázala dát. Zpěvačka v jednom z rozhovorů přiznává, že se svým manželem nebyla ve styku už šest měsíců před rozvodem.

V listopadu téhož roku se Michael Jackson oženil podruhé. Tentokrát se světu neznámou Deborah Rowe, zdravotní sestrou svého kožního lékaře. Znali se už patnáct let. Vzali se v australském Sydney, pravděpodobně v době, kdy Deborah byla už šest měsíců těhotná. Jak ale později prozradila, Jackson nebyl biologickým otcem ani jednoho ze dvou dětí, které se během jejich manželství narodily.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články