10 českých celebrit, které propadly fitness: Mašlíková sklízí mezinárodní úspěchy, Zounar odhazuje kila

10 českých celebrit, které propadly fitness: Mašlíková sklízí mezinárodní úspěchy, Zounar odhazuje kila
Zdroj: Herminapress
Modelka Hanka Mašlíková nedávno získala zlatou a bronzovou medaili na světové soutěži ve fitness Mr. Universe.Herečka Iva Pazderková se soutěží ve fitness také účastní. V roce 2020 skončila desátá, o rok později se posunula na šestou příčku.Herečka Kaira Hrachovcová navštěvuje fitko proto, aby byla sama se sebou spokojená.Herec Martin Zounar zhubnul za rok a půl pod vedením profesionálního trenéra téměř dvacet kilo. Je to na něm vidět!+ 6 fotek+ 7 fotek

Úspěch v showbyznysu je úzce spjatý s tím, jak člověk vypadá. Vědí to i české celebrity, a tak není divu, že spoustu času tráví cvičením. Přinášíme vám desítku známých tváří, které bez propocených hodin v posilovně nedají ani ránu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 05. 2022 08:00

Modelka Hanka Mašlíková nedávno získala titul Mrs. Universe na světové soutěži v bikini fitness. Tvrdí, že si vítězství nadělila ke čtyřicátinám. Kdo další ze slavných v touze po dokonalé postavě cvičí do úmoru? Co pro sebe dělají, jak se stravují a v kolik hodin naposledy jedí?

Hanka Mašlíková (40)

Modelka Hana Mašlíková měla ke sportu odjakživa kladný vztah. Kromě jízdy na koni se po porodu syna Andrease pravidelně potila ve fitku se svým manželem, zápasníkem Andrém Reindersem. Teď, ve svých čtyřiceti letech, se pod vedením trenéra Martina Svobody rozhodla zúčastnit prestižní soutěže v bikini fitness - a s velkým úspěchem!

Z klání Mr. Universe si přivezla hned dvě medaile - v kategorii začátečníků vybojovala zlatou a v kategorii Masters pak bronzovou. Dnes se může hrdě titulovat jako Mrs. Universe. Jak prozradila webu Super.cz, za výhrou šla tvrdě a nekompromisně. Nebudu lhát, že to nebolí. Ráno vstávám bolavá, usínám bolavá. Je to obrovský zápřah. Do toho jídlo, to je teprve náročné. Musím mým klukům vařit, a vlastně se toho nesmím ani dotknout, nesmím ochutnat. Prakticky jím jen suché maso s rýží, vejce. Je to masakr,“ přiznala Mašlíková.

Iva Pazderková (42)

Neméně ambiciózní je také účastnice reality show Survivor, herečka Iva Pazderková. Ta soutěž v bikini fitness absolvovala hned dva roky po sobě. V roce 2020 skončila ze sedmnácti žen desátá, o rok později se v kategorii nad 170 centimetrů umístila na šesté pozici.

Iva pravidelně cvičí s osobním trenérem Jakubem Prchalem, který je juniorským mistrem světa v kulturistice a trénuje například také zpěváka Václava Noida Bártu. Mimo to Iva před závody drží tvrdou dietu, během které si potraviny váží na gram přesně a striktně se vzdává alkoholu.

Kaira Hrachovcová (47)

Jakub Prchal trénuje také herečku Kateřinu Kairu Hrachovcovou. Ta má tři roky před padesátkou vyrýsovanou a štíhlou postavu, kterou by jí mohla závidět nejedna dvacítka. Kaira nemá podobné ambice jako její výše uvedené kolegyně, ale pohyb považuje za součást své životní filosofie.

Ať už jde o dlouhé procházky s věrným pejskem Punťou, nebo tvrdé a pravidelné tréninky na strojích pod vedením zkušeného trenéra. Tvrdí, že alespoň ze začátku je pro každého dobré, když cvičí pod dohledem profesionála. Ostatně, amatér si může nesprávně prováděnými cviky dokonce ublížit. Kaira se díky cvičení udržuje v psychické pohodě a soudě podle jejích sociálních sítí, pejsek Punťa ji doprovází i do tělocvičny. Endorfiny a psí láska, to je zdroj pravého štěstí!

Martin Zounar (54)

Pod dohledem stejného kouče cvičí také herec Martin Zounar. Začínal na váze 120 kilogramů, po roce a půl se blíží magické stovce. Tvrdí, že zvláštní dietu nedrží, důležitý je pro něj pravidelný režim.

Nebojí se pořádně najíst ani před půlnocí, kdy se vrací z divadelních zájezdů. „Naopak je nesmysl třeba od pěti večer nejíst. Takže když se vrátím domů, klidně si dám i rohlík s plátkovým sýrem a šunkou. K tomu jablko nebo hlávkový salát. Opravdu se najím. Netrpím hlady,“ libuje si Zounar.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články