5 českých celebrit, které už jsou připravené na plavkovou sezónu: Jak se jim podařilo zhubnout?

5 českých celebrit, které už jsou připravené na plavkovou sezónu: Jak se jim podařilo zhubnout?
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Moderátorka Eva Decastelo si na svoji váhu neustále stěžuje, ačkoli většina lidí nechápe proč.Letos na jaře Eva Decastelo tvrdí, že má dole sedm kilo. Vděčí za to prý nejen ketodietě, ale také otužování, kterému se věnovala celou zimu.Zpěvačka Monika Absolonová dramaticky zhubla po rozchodu s otcem svých dvou synů, hokejistou Tomášem Hornou.Bývaly doby, kdy byla zpěvačka mnohem větší. S váhou bojovala hlavně po obou porodech.+ 6 fotek+ 7 fotek

Vybrali jsme pro vás pět českých celebrit, které momentálně slaví úspěchy v hubnutí. Monika Absolonová vsadila na koktejly a přerušovaný půst, Martin Zounar dbá pokynů svého trenéra a nebojí se najíst ani v noci, zatímco Ilona Csáková nedá dopustit na takzvanou low carb stravu, která zakazuje cukry.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 04. 2022 08:00

Plavková sezóna klepe na dveře a spousta z nás se snaží po zimě nějaké to kilo shodit. Mezi odhodlanými jsou i celebrity. Vybrali jsme pět z nich, které dokázaly mistrně zatočit s nadváhou, jež je trápila dlouhé roky. V čem spočívá tajemství jejich úspěchu?

Někdo radí snížit příjem cukrů a mouky, další přísahá na ketodietu, koktejly, přerušovaný půst nebo adekvátní porce a pravidelný pohyb. Jaká metoda je vám nejbližší?

Ilona Csáková zhubla díky low carb dietě

Zpěvačka Ilona Csáková (51) nedávno zaskočila fanoušky fotkou, kterou přidala na Instagram. Vypadá, že je prakticky na polovině své předchozí váhy. Ilona, známá celoživotní dietářka, tak zřejmě konečně našla recept na štíhlou postavu.

A neváhá se o něj podělit. „Často se mě ptáte, jak se mi podařilo shodit těch pár kil. Změnila jsem stravovací návyky. Oblíbila jsem si low carb stravu. Je to strava se sníženým obsahem cukru, bez mouky a lepku," píše Ilona. S pravidelným a kvalitním jídelníčkem jí pomáhá firma na krabičkovou dietu, která ji zásobuje zdravými a nutričně vyváženými jídly. To se potom hubne skoro samo!

Eva Decastelo shodila kila ketodietou

Oblíbená moderátorka Eva Decastelo (43) se rovněž řadí mezi ženy, které si kila hlídají po celý život. Váha jí neustále klesá a stoupá jak na horské dráze a Eva nám průběžně hlásí skóre. Nedávno ovšem překvapila, když prohlásila, že letos na jaře už má dole sedm kilo a plavkovou sezónu proto považuje za zahájenou.

Moderátorka tvrdí, že za vším stojí ketodieta, kterou si sama naordinovala. K tomu intenzivně plave, cvičí a praktikuje své milované otužování, které jí dělá dobře hlavně na psychiku.

Monika Absolonová vděčí za hubnutí rozchodu

Zpěvačka Monika Absolonová (45) se s váhou potýká celý život a zejména obě těhotenství na jejím těle zanechala stopy. Během prvního měla podle Blesku přibrat 20 kilogramů, během druhého dokonce 33 kilo. Teď je všechno jinak!

Po dramatickém rozchodu s otcem svých synů, hokejistou Tomášem Hornou, zpěvačka zhubla 11 kilogramů - a vypadá fantasticky. Super.cz dokonce přiznala, že teď obléká konfekční velikost 36. „Pořídila jsem si koktejly na hubnutí, ještě než jsem tušila, že se budu rozcházet. A to bylo dobře, protože pak jsem do sebe nemohla dostat žádné jídlo," říká zpěvačka.

Úspěchy ovšem Monika Absolonová v minulosti slavila také s metodou přerušovaného půstu 16/8, která je aktuálně populární u hollywoodských celebrit. „Tak mám za sebou týden s přerušovaným půstem: 8 hodin jím a 16 hodin piju jenom vodu, popřípadě kávu nebo čaj bez cukru i mléka. A celý týden bez alkoholu,“ chlubila se na Instagramu.

Martin Zounar si pořídil osobního trenéra

Herec Martin Zounar (54) šel s novou láskou do sebe a pod vedením osobního trenéra úspěšně shodil neskutečných 18 kilo. Když jsem začínal, měl jsem 120 kilo. Teď mi zbývají poslední kila, abych pokořil stovku,“ prozradil spokojeně v rozhovoru pro Lifee.cz. „Žádnou dietu nedržím, jen se pravidelně hýbu a snažím se dobře jíst. Můžu se dokonce přiznat, že jím i po jedenácté večer. Když se vrátím pozdě v noci ze zájezdu, tak musím,“ prozrazuje Zounar své tipy.

„Naopak je nesmysl třeba od pěti hodin večer vůbec nejíst. Takže když se vrátím domů, klidně si dám i rohlík s plátkovým sýrem a se šunkou. K tomu jablko nebo hlávkový salát. Opravdu se najím. Netrpím hlady,“ vysvětluje Martin Zounar hlavní klíč k úspěchu. Hercův trenér Jakub Prchal je juniorským mistrem světa v kulturistice a pod jeho vedením cvičí mimo jiné Václav Noid Bárta (41)Iva Pazderková (42) nebo Kaira Hrachovcová (47).

Nikola Čechová přišla o kila díky reality show Survivor

Influencerka, která si říká Shopaholic Nicol (32), se z natáčení reality show Survivor vrátila s pouhými 43 kilogramy a doslova chrastila kostmi. Přiznala dokonce, že její váha byla tak nízká, že měla problémy s menstruací. Po příletu do Česka se podle Super.cz léčila spánkem a hromadami jídla, takže teď je na své původní váze, se kterou je spokojená.

Nikola Čechová nicméně váhu řešila už v minulosti a dlouho jí trvalo, než se vysněných proporcí dočkala. Pouhý 1,55 metru vysoká influencerka zkrátka miluje jídlo a dlouhá vysedávání na dopoledních snídaních. Když v lednu 2021 konečně shodila prvních pět kilo, fanouškům se hned pochlubila, jak to dokázala: „Žádný extrémy, hladovění, bláznivý diety, keto, koktejly, sacharidové vlny a nevím co ještě. Čistě zdravé jídlo ve správných porcích a pohyb.“

Běhat začala v pražské Stromovce a naprosto tomu propadla. „Nikdy by mě nenapadlo, že budu ráda běhat a ještě v zimě. Ale přiznám se, že ten svůj rituál začínám opravdu milovat. Probudit se brzy ráno, dát si kafíčko, podcast do uší a běžet. Jsem ráda, že můj stopadesátý pokus mít ráda běhání vyšel," dodává.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články