Nejen Sabina Remundová či Pavla Tomicová: 10 slavných žen, kterým sluší kila navíc

Nejen Sabina Remundová či Pavla Tomicová: 10 slavných žen, kterým sluší kila navíc
Zdroj: Herminapress/koláž - Lifee.cz
Dcera Ivy Janžurové, herečka Sabina Remundová, se vyhýbá cukru a mouce, pije ovocno-zeleninové koktejly a hlavně se má ráda.Herečka Pavla Tomicová okouzlila celou republiku ve StarDance. Vyniká hurónským smíchem, působí jako uragán a překypuje dobrou náladou.Herečka Lucie Polišenská hraje v seriálu Zoo dceru Pavly Tomicové. Je se svými křivkami spokojená, má ráda pivo a režiséři se o ni přetahují. Není to skvělé?Muzikálová zpěvačka Pavlína Ďuriačová shodila neskutečných 62 kilo. Nedávno se stala také maminkou a pouhé tři měsíce po porodu už se znovu postavila na prkna pražského Divadla Broadway.+ 6 fotek+ 7 fotek

Vybrali jsme pro vás desítku krásných a oblíbených žen, které vynikají nejen svým talentem, ale také výrazně ženskými křivkami. Kdo si přeje zhubnout a co pro to dělá? A kdo naopak váhu vůbec neřeší a vděčí kyprým tvarům za dostatek pracovních příležitostí?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 03. 2022 08:00

Herečka Sabina Remundová, dcera Ivy Janžurové, si podle svých slov udržuje pocit štěstí, nestrádá a má se ráda. To jsou ostatně věci, které všech deset našich slavných baculek spojují. Jak Remundová prozradila Blesku pro ženy, nějaké to kilo dolů by si přála dát, proto téměř přestala jíst mouku, omezila mléčné výrobky a cukr. Snídá a svačí ovocno­-zeleninové koktejly, které si mixuje s mandlemi, zrníčky a zeleným ječmenem. K tomu si dopřává pravidelný pohyb. A vypadá báječně.

K hubnutí má Sabina Remundová silnou motivaci

Sabina za svůj život vyzkoušela hodně diet a kila navíc podle ní trápí tělo i duši. „Těch motivací i pokusů zhubnout jsem už zažila spoustu. I metod jsem vyzkoušela hodně. Před časem se mi v hlavě sešlo několik silných motivací najednou a zatím jsem v naprosté harmonii a radosti stále ve fázi hubnutí. Duševní motivace je jediná cesta k úspěchu. O těch pohnutkách ale pomlčím," dodává Sabina Remundová tajemně.

Lucie Polišenská se raduje ze své jinakosti

Hvězda seriálů Slunečná a ZOO Lucie Polišenská patří mezi mladé herečky, které jsou v jednom kole. Typově je totiž naprosto odlišná od svých kolegyň, které mnohdy vypadají jako přes kopírák. Magazínu DNES prozradila, že ji váha příliš netrápí. „Když jsou si tři herečky podobné, mají to těžší. Může se stát, že uslyší: Ale my už tady máme Marušku, Aničku a to jsou podobné typy jako vy. Já tohle neslyším. Mezi mnou a nějakou drobnou hezkou dívkou se nerozhoduje. Takže mám teď dost práce,“ raduje se Polišenská.

Pavla Tomicová je podle dietologů podvyživená

Zřejmě si toho byli dobře vědomi i tvůrci seriálu ZOO, kteří Polišenskou obsadili do role dcery herečky Pavly Tomicové. Nezaujatý pozorovatel by si mohl myslet, že jsou opravdu příbuzné. Také Pavla Tomicová patří mezi umělkyně s ženskými křivkami, smyslem pro humor a sexappealem na rozdávání. Nejen o svých pohybových kvalitách přesvědčila celou republiku v pořadu StarDance, kde se okamžitě stala miláčkem televizních diváků.

Právě díky tvrdým tanečním tréninkům Pavla údajně zhubla o dvě konfekční velikosti. Pomohla jí také rada dietologa, díky kterému začala pravidelně jíst a nehladovět„Během jedné kúry mi k mému překvapení řekl, že jsem podvyživená, což by mě ani ve snu nenapadlo. Vysvětlil mi, že hrozně špatně žiju a jím. Že žádné diety držet nemusím, ale měla bych se naopak pořádně nadlábnout," vysvětluje Pavla Tomicová portálu TV Prima.

Hanka Křížková musela přešívat oblečení

Také muzikálová zpěvačka Hanka Křížková v roce 2015 výrazně zhubla. Shodit se jí za téměř pět měsíců povedlo podle webu Celebritytime neskutečných 16 kilo„Nehladovím, jím velmi dobře, zdravě, a přitom hubnu. Jen to trochu bolí moji peněženku, protože si musím nechat přešívat oblečení a kupovat nové. Ale baví mě to a ráda to kvůli tomu obětuju,“ říká zpěvačka, která za život vyzkoušela velké množství diet. Zabralo na ni teprve vyšetření, kdy si nechala z kapky krve zjistit potraviny, které jí škodí. Odepřít si podle něj má cukr, výrobky z pšenice a víno.

Na desítku půvabných slavných žen, které rozhodně nenosí velikost XS, se podívejte v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články