Pokochejte se adepty na Muže roku! Eva Decastelo si s jedním z nich domluvila prácičku

Pokochejte se adepty na Muže roku! Eva Decastelo si s jedním z nich domluvila prácičku
Zdroj: Herminapress
V porotě castingu na Muže roku letos zasedly Eva Decastelo (vlevo), Michaela Pecháčková (uprostřed) a Zuzana Bubílková.Eva Decastelo si nejen užívala přítomnost krásných mužů, ale s jedním z nich si navíc domluvila opravu střechy.
Zuzana Bubílková si kandidáty na Muže roku neváhala osobně přeměřit......kdy pak došlo na měření jejích vlastních křivek, pánové se toho také nebáli.+ 7 fotek+ 8 fotek

Soutěžní klání o Muže roku 2022 má za sebou první kolo castingu. A bylo se na co dívat! Nejlépe to mohla posoudit moderátorka Eva Decastelo, která zasedla v porotě. Svého čestného místa navíc využila k tomu, aby si s jedním z uchazečů o titul domluvila spolupráci. Webu Lifee.cz to prozradil prezident soutěže David Novotný.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 03. 2022 12:00

V porotě prvního kola castingu na letošního nejkrásnějšího muže České republiky nechyběla vedle Evy Decastelo televizní legenda Zuzana Bubílková, hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková nebo herečka Denisa Pfauserová.

Eva Decastelo chytře využila situace

Přihlášené jsou v tuto chvíli stovky zájemců. V prvním kole se před porotou vystřídala více než padesátka těch, kteří prošli předvýběrem. Jak webu Lifee.cz prozradil prezident soutěže David Novotný, překvapil ho hlavně fakt, že ve velkém začali zkoušet štěstí ajťáci a pokrývači. Mezi další častá povolání uchazečů, která se však na castinzích objevují pravidelně, patřili fitness trenéři nebo studenti.

Moderátorka Eva Decastelo se rozhodla chytře využít situace a sehnala si mezi pohlednými muži šikovného řemeslníka. „Eva potřebovala někoho, kdo by jí na domě opravil čtyři tašky, které jí spadly během vichřice. Žádná firma to prý nechce dělat, protože čtyři tašky nejsou žádný kšeft. Jeden z těch pokrývačů jí slíbil, že jí tam ty tašky dá," prozrazuje Novotný úsměvnou perličku.

Porotci si potenciální Muže roku řádně prověřili

Na castingu bylo ten den veselo, protože porotci od kandidátů na Muže roku požadovali, aby předvedli to, v čem vynikají. Nejen kvůli volné disciplíně během finále, ale také aby prověřili jejich pravdomluvnost. Ti, kteří nám ve svých koníčcích uvedli tanec, se třeba waltzu nevyhnuli. To se musí prověřit, jestli nás nevodí za nos. Někteří tancovali break dance. Jeden dokonce napsal, že hraje na saxofon a měl ho v autě. Neměl problém pro něj zajít a zahrát nám," popisuje prezident soutěže, jak nelehké to muži tváří v tvář porotě mají.

Aktuálně to vypadá že z prvního kola by mohlo do finále postoupit šest mužů, na kterých se porotci a známé tváře shodly. Druhé kolo castingu proběhne 23. dubna 2022, kdy bude mít příležitost okouzlit porotu druhá část kandidátů na Muže roku.

Jak to na castingu vypadalo? Podívejte se do naší fotogalerie.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články