Přerušovaný půst podle Reese Witherspoon: Jeden den v týdnu sním tolik dortů a pizzy, kolik chci

Přerušovaný půst podle Reese Witherspoon: Jeden den v týdnu sním tolik dortů a pizzy, kolik chci
Zdroj: Showpix
Reese Witherspoon přiznala časopisu Harpers Bazaar, že si jednou týdně dopřává neomezené množství nezdravého jídla.Herečka už v minulosti promluvila o tom, že společně s kolegyní Jennifer Aniston praktikují přerušovaný půst.Herečka, kterou proslavil film Pravá blondýnka, se těší velkému zájmu na sociálních sítích.Na svém instagramovém profilu se dokonce ptá: "V jednu chvíli tancujete, ve druhé se cpete dortem. Proč se tohle pořád děje?"+ 2 fotky+ 3 fotky

Pravá blondýnka Reese Witherspoon (45) praktikuje stejně jako její kolegyně Jennifer Aniston přerušovaný půst. Podle rozhovoru pro Harpers Bazaar má ale také jeden den v týdnu vyhrazený jako tzv. cheat day, kdy si dovolí neomezenou konzumaci čehokoliv.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 01. 2022 09:30

Většinu týdne jím zdravě, což se pozitivně odráží na mém vzhledu. Jeden den v týdnu si ale dopřeju tzv. cheat day, kdy sním tolik dortů a pizzy, kolik chci,” popisuje herečka pro Harpers Bazaar.

Reese Witherspoon čistí pleť i dvakrát denně

Magazínu také svěřila tajemství své mladistvé pleti. „Velký kus práce dělá cvičení a také dostatek vody. Snažím se nepít tolik kávy, ale někdy se mi to vymkne. Co se týká péče o pleť, obličej si čistím dvakrát denně, obzvláště ve dny, kdy mám na sobě výrazné líčení. K tomu pokožku hydratuji a přidávám sérum,” dodává křehká blondýnka, které by blížící se padesátku hádal jen málokdo.

Podprsenku dolu, tepláky nahoru

Harpers Bazaaru rovněž prozradila, že kromě pravidelného cvičení a zdravé stravy dokáže naplno relaxovat. Jakmile přijdu domů, oblékám tepláky a sundávám podprsenku. Obvykle si každý večer čtu - půl hodiny až hodinu. To mě uklidňuje. K tomu poslouchám relaxační hudbu, která mě naladí na spaní,” vyjmenovává herečka svoji denní rutinu, díky níž vypadá stále jako holčička.

Čtení nebo brouzdání Tik Tokem považuje za zdraví prospěšné. Čtení je pro mě skutečná relaxace. Odvede mě v myšlenkách jinam. Přemýšlím o postavách. Ponořím se do jejich světa. Všechno ostatní se tak nějak vytrácí,” dodává Reese. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články