Do plavek! Tyhle doplňky letos frčí a pomůžou i vám! Soutěžte o produkt Dietal a Linier a můžete ho sami vyzkoušet

Do plavek! Tyhle doplňky letos frčí a pomůžou i vám! Soutěžte o produkt Dietal a Linier a můžete ho sami vyzkoušet
Zdroj: Pixabay

Známe to všichni – v prosinci si dopřáváme dobrot co hrdlo ráčí a ujišťujeme sami sebe, že po Vánocích začneme hubnout. Na konci ledna si svatosvatě slíbíme, že se do toho pustíme od února. Jenže to nás vlastně čeká ples, taky bude masopust a zabijačka... V polovině března se pořád uklidňujeme, že ještě máme čas. Najednou je konec dubna a plavková sezóna je už vážně na dohled.

Speciální projekt
Speciální projekt 04. 05. 2022 11:15

Ani tak ale není nic ztraceno. Pokud nejste tip, který se ze dne na den omezí a zcela změní způsob stravování a přes noc se z milovníka polehávání na gauči promění v maratonského běžce a vyznavače fitness, spolehnout se můžete na doplňky stravy, které vám při shazování kil před létem budou asistovat. Které můžete vyzkoušet a čím se liší?

Liftea - tablety

Přípravek Liftea jsou tabletky, které se užívají před jídlem nalačno, zapijí se vodou a usnadňují trávení. Obsahují například zelený čaj, který pomáhá odbourávat tuky nebo extrakt synefrin z pomerančovníku hořkého, jenž podporuje metabolismus tuků, množství účinných látek je dost nízké. Užívání tablet je třeba doplnit vhodným jídelníčkem a pohybem.

CLA - kapsle

Další možností, jak zabojovat před létem s kily navíc, je CLA. Jde o nenasycenou mastnou kyselinu linolovou. Zjednodušeně má sloužit jako bariéra proti pronikání jiných mastných kyselin do tukových buněk zejména v podkožních vrstvách. Jenže s ohledem na to, že problémem nadváhy není až tak podkožní tuk, ale spíš vnitřní břišní tuk, jde ve finále spíš on o přetlačování jedněch mastnot jinými.

Ketodieta - strava

Určitě jste už slyšeli výraz „ketodieta“. V tomto případě však nejde o přípravek nebo doplněk stravy určený ke snížení váhy, ale přímo o nízkokalorickou stravu. Jejím cílem je navodit v těle stavy takzvané ketózy, kdy se uvolňují jako metabolity ketony a fenoly, které mohou nadměrně zatěžovat játra. Negativem ketodiety je, že po jejím vysazení často dochází k JOJO efektům a pracně shozená kila se tak mohou rychle vrátit. Ketodieta navíc není vhodná pro každého, zkoušet by ji neměli třeba lidé s cukrovkou či kojící ženy. Pokud navíc nevydržíte a uzobnete si „nepovoleného jídla“, musíte zpátky na začátek.

Dietal + Linier - tableta a nápoj

Dvojicí pomocníků na snížení váhy je také Dietal + Linier. Oba doplňky na sebe navazují tak, že Dietal se užije před jídlem a slouží k omezení příjmu potravy a snížení chuti k jídlu. Linier extra strong potom užijete po jídle a tím potlačíte aktivitu amylázových enzymů. Ty mají za úkol štěpit škrobové složky stravy, což vede ke snížení množství ukládaných tuků z potravy, kterou jste snědli. Výhodou je, že přípravek lze použít i k nočnímu hubnutí. Dietal umožňuje nahradit část jídla, a to zhruba 30 – 50%, což vede k postupnému ubývání na váze.

Lipoxal - tobolky

I v dalším přípravku najdeme mimo jiné extrakt pomerančovníku hořkého a zeleného čaje. Lipoxal umí pomoci s drobnou redukcí tělesné hmotnosti, dejte si pozor na to, že obsahuje Konjack. Ten z lidského organismu vytahuje vodu a může tak způsobit dehydrataci. Při užívání tohoto doplňku je tak velmi důležité a nutné nezapomínat na pravidelné doplňování tekutin.

Soutěžte o produkt Dietal a Linier a můžete ho sami vyzkoušet

www.medicinka.cz

Máme pro vás jedinečnou možnost otestovat si jeden z produktů a zhubnout před létem. Zapojte se do soutěže o duální systém Dietal a Linier a vyzkoušejte jejich účinky.

Stačí odpovědět na otázku v soutěžním formuláři níže do 15.5.2022. 

Vyhrává 10., 50, a 100. nejrychlejší správná odpověď.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články