Trable Renée Zellweger: Roli Bridget Jonesové nezískala díky talentu, pravý důvod není moc lichotivý

Trable Renée Zellweger: Roli Bridget Jonesové nezískala díky talentu, pravý důvod není moc lichotivý
Zdroj: se souhlasem Nova Cinema
Deník Bridget Jonesové: Bridget (Renée Zellweger) je v jednatřiceti stále sama. Společnost jí dělá jen alkohol, cigarety a nezdravé jídlo. Navíc musí přežít matčino dohazování ideálního manžela. Německý podtitul k filmu Deník Bridget Jonesové zněl: Čokoláda ke snídani.Kvůli roli Bridget Jonesové přibrala Renée Zellweger deset kilo.Renée Zellweger si kila navíc ponechala i po natáčení, prý se to líbilo mužům.+ 2 fotky+ 3 fotky

Komedii Deník Bridget Jonesové viděl snad každý, kdo má rád alespoň trochu filmové romantiky. Renée Zellweger, která slavnou Bridget hrála už třikrát, má za sebou poněkud bouřlivou minulost. Věděli jste, že před hereckou kariérou pracovala ve striptýzovém klubu?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 17. 05. 2022 11:00

Deník Bridget Jonesové: Jednatřicetiletá Angličanka Bridget Jonesová (Renée Zellweger) svou samotu zahání cigaretami, alkoholem a nezdravým jídlem. Navíc má zvláštní talent na trapasy. K nepříjemné situaci dojde i na novoroční oslavě, kde se ji matka pokusí seznámit s “vhodným” ženichem. Na romantickou komedii Deník Bridget Jonesové se můžete podívat dnes ve 20:00 na Nova Cinema.

Renée Zellweger začínala ve striptýzovém baru

Než se proslavila na stříbrném plátně, pracovala Renée Zellweger proslaveném striptýzovém baru Sugar’s v texaském Austinu. Manažeři podniku jí dokonce nabídli, že by kromě roznášení pití mohla také tančit u tyče. Renée jim za tuto nabídku sice poděkovala, ale odmítla ji.

Renée Zellweger přežila požár

Když herečka randila s Bradleym Cooperem, zastihl je v jeho domě požár, který se rozšířil až do obývacího pokoje, kde zrovna sledovali televizi. Hasiči požár zvládli, v Renée to však mělo údajně zanechat opravdu velké trauma.

Další šok zažila během natáčení filmu Jerry Maguire (1996). Když si šla vybrat peníze z bankomatu, zjistila, že nemá dostatek finančních prostředků. Tento film jí doslova zachránil střechu nad hlavou. S přibývajícími rolemi přišlo vyčerpání. Měla být tak otrávená, že začala nesnášet i zvuk vlastního hlasu. Raději se na pár let stáhla do ústraní.

Ošklivka Bridget Jonesová?

Na castingu filmu Deník Bridget Jonesové porazila spoustu hereček. Byla mezi nimi i Rachel Weisz, kterou jsme mohli vidět ve filmech Mumie (1999) a Constantine (2005). V čem byla Zellweger lepší? Vlastně v ničem. Filmaři potřebovali do této role spíše méně pohlednou ženu... To muselo Renée trošku zabolet. Na druhou stranu se prý, díky tomu, že přibrala, začala líbit více mužům.

Její vzhled je probírán docela často. Když se po šestileté přestávce vrátila do Hollywoodu, začaly o ní kolovat zvěsti, že podstoupila plastickou operaci. Herečka však tyto fámy odmítla s tím, že pouze zestárla. Určitě jí ale nebyl příjemný zážitek z londýnského metra. Podle listu Evening Standard jednou uslyšela několik lidí, jak se baví o hollywoodských herečkách, které podstoupily plastické operace. Prý jsou hloupé, když to dělají. A speciálně ta Renée Zellweger...

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Renée Zellweger

Factinate.com: Scandalous Facts About Renée Zellweger We Never Knew

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články