3 znamení zvěrokruhu, která si umějí správně přát, a tak snadno dosáhnout svých cílů

3 znamení zvěrokruhu, která si umějí správně přát, a tak snadno dosáhnout svých cílů
Zdroj: Pixabay

Znáte knihu Jak si správně přát? Napsal ji německý spisovatel Pierre Franckh a učí lidi, jak vyslovit vesmíru svá přání tak, aby se splnila podle jejich představ. Která tři znamení zvěrokruhu to zvládají nejlépe?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 04. 2021 07:00

Když nevíte, jak si správně přát, může se vám vaše tužba splnit úplně jinak, než jste očekávali. Třeba chcete vybírat z bankomatu miliony. Jenže ono hodně záleží, z kterého bankomatu a ve které měně.

Snadno se vám může například stát, že sice budete miliony vybírat, ale na Bali v indonéských rupiích. Přičemž sto tisíc indonéských rupií odpovídá zhruba dvěma stům korun.

Některá znamení zvěrokruhu ovšem ovládají umění si přát naprosto dokonale. Podívejte se s námi, která to jsou!

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Sice tak navenek nevypadají, ale jsou duchovně založení a zkoumají každou možnost, jak svůj život vést k lepšímu. Proto je pro ně umění přání nedílnou součástí života. Vědí, že pokud něco chtějí, musejí se o to opravdu snažit, a to na všech úrovních. Využívají tak všech možností, které se jim nabízejí. Umění afirmace, vizualizace a přání je jejich doménou.

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Věří v nejlepší možný život, jakého jen mohou dosáhnout. Proto je často naleznete jako propagátory zákona přitažlivosti a všech dalších zákonů vesmíru. Umějí naprosto přesně rozklíčovat své potřeby a najít to, o co jim v danou chvíli skutečně jde. Nepochybují o tom, že sny a přání mají energii, kterou navenek vysílají, a dávají si pozor, co tím k sobě přitahují.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Jsou trošku žabaři a trvá jim, než skutečně uvěří. Jakmile v tom ale najdou svůj střed, jsou mistry na slovo vzatými. Ostatní je často obdivují kvůli tomu, jak si v životě vedou a co vše mají. Pravdou je, že to, co je vede k dosahování vysokých cílů, je především to, že nikdy nepřestanou věřit. A nikdy si nepřestanou přát.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články