Úklid podle horoskopu: Tato 3 znamení zvěrokruhu jsou neskuteční bordeláři

Úklid podle horoskopu: Tato 3 znamení zvěrokruhu jsou neskuteční bordeláři
Zdroj: Freepik

Mezi znameními zvěrokruhu nalezneme milovníky pořádku, ale i ty, kteří si prachu vůbec nevšimnou. Kdo je králem nepořádku a kdo si raději zaplatí paní na úklid?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 05. 04. 2021 07:00

Hledáte partnera, se kterým si výborně porozumíte? Dejte si pozor i na to, jaký má vztah k úklidu. Mohlo by vás totiž překvapit, že některá znamení zvěrokruhu nejsou zrovna pořádkumilovnými bytostmi.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Hned na začátku máme vítěze! Vodnáři jsou vážně králové veškerého nepořádku. Paradoxně odsuzují ty, kteří doma nelad mají, sami ale své domovy udržovat čisté moc neumějí. A když ano, tak uklízejí převážně povrchově a skříňku už neodtáhnou.

Vcelku je baví, že nemají žádný stanovený systém, když už ale nepořádek překročí určitou míru, jsou z toho sami nervózní a sahají po úklidových prostředích. Škoda, že je to docela brzy přestane bavit a často to ani nedodělají.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Snílci, kteří raději utíkají ke svým myšlenkám, než aby vzali do ruky koště a udělali doma pořádek. Málokdy mají uklizeno. A i kdyby měli, sotva to bude podle představ úklidových pedantů. Více se věnují odpočinku a sami sobě, na tohle nedbají.

Často se stává, že ani nerozeznají, kdy je uklizeno, a kdy není, protože nepořádek kolem sebe vůbec neregistrují. Pokud máte doma Rybu, možná bude nejlepší, když si uklidíte sami. A máte to bez nervů.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Býci mají rádi čisto, ale neumějí udržovat pořádek. Nutit je do úklidu je předem prohraný boj. Jsou často jedni z těch, kteří volí do domácnosti paní na úklid a naprosto jim to vyhovuje. Rozhodně nemají pocit, že by to byly vyhozené peníze. Jak ale úklid nemají rádi, na druhou stranu oceňují systém a pořádek. Většinou však u druhých.

Občas mají období, kdy doma dbají na to, aby uklizeno bylo, ale ve druhém se jim bude týdny válet na zemi v ložnici vyprané prádlo a ani si ho nevšimnou. Často totiž mají na práci důležitější věci. Zbytečné se rozčilovat.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články