Horoskop na neděli: Tři znamení, která poslední den víkendu nejraději prolenoší

Horoskop na neděli: Tři znamení, která poslední den víkendu nejraději prolenoší
Zdroj: Unsplash

Existují tři znamení zvěrokruhu, která v neděli nejraději relaxují. Podívali jsme se na horoskop a pokusili se odhalit, proč jejich víkend končí sladkým nicneděláním.

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 07. 2023 05:42

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci mají rádi pohodlí a klidné tempo života. Neděle pro ně znamená lenošení a relaxaci. Může to být spánek až do poledne, odpočinek v pohodlném křesle nebo se prostě vyhnou všem povinnostem.

Pro zrozence ve znamení Býka je důležité načerpat energii a obnovit síly před nadcházejícím týdnem. A ideální pro ně je, když mohou být doma. V důvěrně známém prostředí totiž Býci relaxují nejraději.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V tomto znamení se rodí nezávislí a kreativní jedinci s bohatou představivostí. V neděli si rádi dopřejí lenošení a volnost. Vodnáři se často nechávají unášet svými myšlenkami. Někdy se rozhodnou pro relaxaci v přírodě, kde se vyhnou ruchu moderní doby.

Je pro ně důležité mít čas a prostor pro své vlastní myšlenky a tvořivost. Díky tomu se Vodnář v pondělí vrátí do práce s nákladem neotřelých nápadů.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou citlivé a zasněné bytosti, které se rády oddávají svému vnitřnímu světu. I ony v neděli rády lenoší. Můžete je najít s jejich oblíbenou knihou v ruce, často také poslouchají relaxační hudbu.

Protože zrozenci ve znamení Ryb rádi sní, právě tehdy je nerušte. Nedělní samota je totiž pro Ryby důležitá. A není na tom nic špatného. Každý někdy potřebuje chvilku jen pro sebe.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články