4 znamení zvěrokruhu, která svým blízkým umějí dodat naději a sílu vše zvládnout

4 znamení zvěrokruhu, která svým blízkým umějí dodat naději a sílu vše zvládnout
Zdroj: Freepik

V uplynulém roce poznamenaném pandemií koronaviru jsme pozitivní energii potřebovali mnohem více než kdykoliv předtím. Mít kolem sebe radostné lidi, kteří vám dodají naději a máte díky nim pocit, že všechno zvládnete, je ale nesmírně důležité v každé době. Která znamení zvěrokruhu mají tento vzácný dar?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 05. 06. 2021 16:00

Jde o celkem čtyři znamení. Pokud máte trable nebo jen potřebujete povzbudit, neváhejte se na ně obrátit. Vždy vám dodají potřebnou sílu všechno zvládnout.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ti, kdo jsou delší dobu v bližším kontaktu s Vodnářem, získají pocit, že život je úžasný dar. A to bez ohledu na to, jak obtížný někdy může být.

I ve zralejším věku má toto vzdušné znamení obvykle schopnost žasnout jako malé dítě a užívat si maličkostí. Pokud se chcete od Vodnáře něco naučit, rozhodně neváhejte, v budoucnu vám to prospěje a dodá sílu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby pomáhají svým bližním zbavit se břemena jednoduše tím, že jim pozorně naslouchají a dávají jim pocit, že jsou pro ně důležití. Z toho má toto vodní znamení obzvláště dobrý pocit. Ryby velmi rády zachraňují své okolí. Také od nich rozhodně neuslyšíte prázdné fráze.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býk dokáže ukázat ostatním cestu z jejich emocionálního chaosu tím, že jim pomáhá určovat priority a dělat věci, které si předsevzali. Pragmatismus tohoto zemského znamení je osvěžující a osvobozující zejména pro ty, kteří jsou zrovna ve fázi bezradnosti.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Díky své otevřené, vyvážené a extrémně klidné povaze jsou Váhy vždy příjemnou společností. Rychle s nimi zapomenete, co vás trápí, a můžete přepnout, abyste si užívali kouzla okamžiku.

Zdroj informací:

brigitte.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články