Zmrzlina podle horoskopu: Která znamení zvěrokruhu si pochutnají na krémové a která experimentují s příchutěmi?

Zmrzlina podle horoskopu: Která znamení zvěrokruhu si pochutnají na krémové a která experimentují s příchutěmi?
Zdroj: Freepik

Teplé dny jsou konečně tady a k nim neodmyslitelně patří zmrzlina. Zjistěte, který druh této mražené pochoutky nejlépe vyhovuje vašemu znamení zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 02. 06. 2021 16:00

Sto lidí, sto chutí. Existují však rysy, které mají jednotlivá znamení zvěrokruhu společné. A týká se to i preferencí různých druhů zmrzliny.

Beran (21. 3. - 20. 4.), Lev (23. 7. - 22. 8.), Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jste narozeni ve znamení Berana, Lva nebo Střelce? Pak jste odvážní, vášniví a impulzivní. Proto vás druhy zmrzlin, jako jsou různé „vodovky“ nebo obyčejná ovocná, úplně nenadchnou. Potřebujete opravdovou chuťovou explozi a milujete zmrzliny, které chutnají krémově a intenzivně. A co třeba kopeček čokoládové, sušenkové nebo kokosové?

Býk (21. 4. - 21. 5.), Panna (23. 8. - 22. 9.), Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jste Býk, Panna nebo Kozoroh? Disciplína, důslednost a pořádek jsou pro vás velmi důležité. Máte rádi dopodrobna naplánovanou budoucnost a dobrovolně se vzdáváte hloupých fantazií. Exotické nebo nově vynalezené zmrzlinové příchutě pro vás nepřicházejí v úvahu. A co vás tedy nadchne? Rozhodně vyzkoušejte jogurt, vanilku, lískové ořechy nebo stracciatellu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.), Váhy (23. 9. - 23. 10.), Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pokud jste zrozenci Blíženců, Vah nebo Vodnáře, máte nadání pro komunikaci a je pro vás velmi důležitá společnost ostatních. Díky kreativnímu myšlení jste přímo předurčeni k tomu znovu a znovu objevovat nové druhy zmrzliny, kterou v horkých letních dnech nejraději vychutnáváte se svými přáteli. Máte sklon upřednostňovat zvláštní druhy mražených pochoutek, jako třeba zmrzlinu flambovanou, politou čokoládou a samozřejmě s extra posypem!

Rak (22. 6. - 22. 7.), Štír (24. 10. - 22. 11.), Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jste Raci, Štíři nebo Ryby? Pak je pro vás důležitá rodina a velmi si ceníte sociální interakce. Co takhle dát si během přestávky na oběd se svými kolegy zmrzlinu? Rozhodně neřeknete ne! Jelikož je pro vás rozhodování obtížné, nevyberete si jen jednu příchuť. Co takhle směs jahod, malin, krémových třešní nebo manga?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články