3 znamení zvěrokruhu, která milují cestování autem a skvěle si při něm vyčistí hlavu

3 znamení zvěrokruhu, která milují cestování autem a skvěle si při něm vyčistí hlavu
Zdroj: Pixabay

Když přijde na cestování, dáváte přednost autu? Je vaší oblíbenou kratochvílí sednout v noci za volant a jet se projet neznámo kam, abyste si vyčistili hlavu? Pak možná patříte mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 05. 2021 07:00

Cestování autem získává v posledních letech na popularitě zejména díky finanční úspoře, flexibilitě a v neposlední řadě i vlivem doby covidové, kdy se lidé nechtějí tolik přesouvat hromadně. Víte, která znamení zvěrokruhu jsou v autě ve svém živlu a dávají mu přednost před cestami letadlem?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Volba mezi letadlem a autem u nich není tak jednoznačná, jako u dalších znamení zvěrokruhu, jakákoliv jízda je však pro ně naprostým zážitkem! Zejména v partnerských vztazích využívají tento čas k řešení problémů a dlouhým rozpravám.

Jejich partner tomu není vždy nakloněn, ale Vodnáři se v tu chvílí cítí sebejistí, že jim nemá kam utéct. Mají tak čas a prostor říct vše, co mají na srdci. Na cestování autem milují zastávky na kávu, něco dobrého a výhledy. To je jejich.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dlouhé projížďky autem nebo cestování do dalekých krajin - to všechno je Střelcovo gusto! Jsou výbornými a nadšenými řidiči, kteří se nebojí jet kamkoliv. Jejich spolujezdci často maličko trpí jejich rychlou jízdou, oni si však jsou ve svých schopnostech jistí a nikdy zbytečně neriskují.

Oceníte jejich vytrvalost, kdy pro ně není žádná destinace moc daleko, a nadšení pro kvalitní a drahá auta. To imponuje u Střelcům zejména ženám!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ačkoliv nejsou špičkovými řidiči, řízení zkrátka milují. Cestování autem upřednostňují před letadlem a to zejména kvůli atmosféře při samotné jízdě. Zbožňují poslouchání písniček, zpěv i dlouhé konverzace o čemkoliv.

Čas, který mohou strávit s ostatními společně v autě je pro ně výjimečný a skutečně si ho užívají. Často učí i své děti lásce k autům, což se jim díky jejich nastavení daří. Pokud jim dáte na výběr, zda cestovat do daleké exotiky, nebo několik hodin do Chorvatska, hádejte, co si vyberou?

Zdroje informací:

thetravel.com

yourtango.com

travelandleisure.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články