3 znamení zvěrokruhu, která jsou rození workholici a práci si občas berou i do postele

žena, práce
Zdroj: Freepik

Neumíte vypnout počítač před půlnocí, věčně se vám honí hlavou, co vše musíte zvládnout, a připravujete další a další projekty? Možná patříte mezi znamení zvěrokruhu, kteří jsou rozenými workoholiky!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 05. 2021 07:00

Workoholismus je závislost na práci. Tento pojem se u nás používá až od roku 1989, přičemž jím trpí stále více lidí. Jde o moment, kdy nejste schopni oddělit svůj soukromý život od profesního. Většinu času trávíte prací a máte pocit, že stále neděláte dost. Kterých znamení zvěrokruhu se toto týká?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jejich pracovitost velmi těsně hraničí s workoholismem. Často překonávají své limity, protože to vnímají jako svůj úspěch. Kariéra je pro ně stejně důležitá jako rodina. Touží po životě v hojnosti a nepřestanou na něm pracovat, dokud ho nedosáhnou.

Často zakládají své vlastní firmy, ve kterých jsou úspěšní právě proto, že vytrvají. Žít s Vodnářem není žádný med. Nezkoušejte mu naznačit, že pracuje moc. Pokud nebudete jeho práci tolerovat, je to pro něj důvod k rozchodu. 

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Ohniví Býci si jdou za svými sny hlava nehlava. Často ve svém pracovním nasazení vybočují z řady, protože zvládnou mnohem víc než ostatní. A to s lehkostí. Budete se na ně dívat a říkat si, jak to jen mohou tak snadno zvládat? Oni to mají zkrátka v krvi.

Jsou nezlomní workoholici, ale zároveň dokážou naprosto skvěle vybalancovat jakoukoliv povinnost, které v životě čelí. To, co zvládnou, je obdivuhodné a často jdou svému okolí příkladem. Někdy i tím negativním, jak pracovat víc, než je zdrávo.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lev má v sobě hluboce zakořeněnou potřebu ochrany své rodiny, se kterou se mu pojí finanční stabilita. A ta se pro něj logicky rovná tvrdé práci. Pokud ví, že se mu příjmy snižují, je připraven okamžitě zabrat a pracovat o to víc.

Lvi jsou skvělými šéfy, jejich tým je miluje. Ačkoliv vyžadují po ostatních to, co jsou schopni zvládnout sami, málokdo jim řekne ne. Je to především díky charismatu, které vyzařují. Práci neumějí odložit ani v pozdních nočních hodinách a jsou to přesně ti, kteří si berou počítač do postele.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články