Horoskop lásky na červen 2021: Komu hrozí velké nebezpečí, a kdo naopak upevní vztah?

Horoskop lásky na červen 2021: Komu hrozí velké nebezpečí, a kdo naopak upevní vztah?
Zdroj: Unsplash

Spolu s novým měsícem tu máme i nové příležitosti k nalezení pravé lásky, upevnění vztahů a učinění zásadních životních rozhodnutí. Pojďte se s námi podívat, co v červnu čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 05. 2021 07:00

Přetěžký měsíc čeká na Panny, jejichž vztahu hrozí krach. Naopak Blíženci a Kozorozi se mají na co těšit. Jejich láska vzkvétá a budou si opravdu užívat. A jak je na tom podle horoskopu vaše znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Čeká vás jedinečná smršť energie, která se bude prolínat mezi potřebou ze současného vztahu utéct a upevnit ho. Musíte si velmi dobře rozmyslet, zda chyby, které ve vztahu vidíte, jsou pro vás akceptovatelné. Neuzavírejte se do sebe, poslední dobou máte problém komunikovat. Raději prohrajte bitvu, než abyste ji už na začátku vzdali.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Máte špatný pocit? Pátrejte po tom, kde je jeho původ. Zvažte všechny faktory, které vás vedou k pochybnostem o vašem vztahu a zda jsou dlouhodobé. Jste velmi vřelí a milující, řešení v sobě už dávno máte. V půli měsíce se budete potřebovat na partnera spolehnout. V tu chvíli by pro vás mohlo přijít velké zklamání.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nezadaní Berani pocítí silnou náklonnost ke svému kolegovi v práci. Nebojte se do toho jít po hlavě a přiznat to, co skutečně cítíte. V červnu budete vyzařovat neuvěřitelnou energii, která bude všechny kolem přitahovat. Dejte si jen pozor, abyste se nezakoukali do více lidí najednou. Pokazilo by vám to pověst.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

V červnu nebudou konflikty vaší doménou. Naopak je budete řešit zbytečnou hysterií, křikem a výčitkami. Dobře si uvědomte, že nejde o konstruktivní rozhovor a takový útok nikam nevede. Pokud nebudete schopni partnerovi vysvětlit, co vás skutečně trápí, mohli byste říct slova, která se budou těžko brát zpět.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Je kolem vás úžasná energie lásky! Vše půjde jako po másle a v červnu nepocítíte sebemenší problém. Naopak se tento měsíc vznášíte na růžovém obláčku důvěry, harmonie a klidu. Starosti by vám mohla dělat finanční stránka vašeho vztahu, kdy nejste s partnerem dostatečně otevřeni upřímné konverzaci.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Vždy jsou nějaké pochybnosti. To, na co se soustředíte, roste. Pokud ve vztahu vidíte neustále jen chyby, buďte si jisti, že je tam najdete. Pokud se ale soustředíte na to krásné, dostává se vám toho čím dál víc. Vesmír je velmi inteligentní v tom, co a kdy vám do života poslat. Důvěřujte mu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi, váš zakořeněný smysl pro rodinu nabere v červnu mnohem hlubší smysl. Velký problém by mohl nastat, pokud zapomenete pečovat i o partnerský vztah. Děti vám jednou odejdou, vyletí z hnízda a vyrazí do světa. Ale jako partneři budete muset fungovat dál. Nezapomínejte na to!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pannám hrozí totální rozpad vztahu a podkopání jistot. Způsob, jakým zacházíte s tím, co vám bylo Vesmírem naděleno, je katastrofální. Jste v posledních týdnech sebestřední a pro ostatní ve vašem životě není místo. Hledáte stabilitu, ale nedáváte jí prostor. Měli byste si ujasnit, co vlastně od života očekáváte.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jste plni lásky, vypadá to však, že ne k vašemu partnerovi. Váhy, nezakoukaly jste se někde? Pokud máte našlápnuto k nevěře, dobře si promyslete, zda vám zato stojí. Mohlo by jít o krok, který už nevezmete zpátky. Byť by se pravděpodobně neprovalil a ututlaly byste to, výčitky zůstanou.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Udělejte si v červnu pořádek v tom, kolik času věnujete práci a kolik svému vztahu. Váš protějšek by mohl mít pocit, že je u vás na druhé koleji a nenachází u vás oporu. Vy to pravděpodobně vůbec nevnímáte a cítíte úplný opak, proto nevidíte za roh.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci, vaše odvaha k životním krokům je v posledních dnech obdivuhodná, vaše iniciativa však nekončí tím, že se pouze rozhodnete. Váš partner ve vás potřebuje oporu a možnost se spolehnout. Zatím jste v tom partnerském životě spíše na okrasu. Nepokazte si to, co jste pracně budovali.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorohy čeká hvězdný měsíc! Dařit se vám bude vše, na co sáhnete. Partnerský vztah se ocitne v jedné z nejhezčích fází za poslední dobu. Vztahy jsou proces, každý den mohou růst. Aby však mohly růst, musíte být vědomě součástí procesu. Pracujte na tom, abyste uměli prožít přítomný okamžik.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články