5 důvodů, proč si do života pustit zrozence ve znamení Blíženců

5 důvodů, proč si do života pustit zrozence ve znamení Blíženců
Zdroj: Pixabay

Býci jsou pragmatičtí, Lvi sebevědomí a Berani zodpovědní, ale co byste spontánně řekli o Blížencích? Zatímco u jiných znamení zvěrokruhu obvykle vynikne jedna jejich typická vlastnost, u Blíženců to může být o něco obtížnější.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 22. 05. 2021 16:00

Často jsou například na první pohled velmi nenápadní a naprosto jim vyhovuje nikde nevyčnívat a nepoutat na sebe pozornost. Pokud ale poznáte Blížence detailněji, rozhodně je nebudete chtít vyškrtnout ze svého seznamu přátel. Zde je pět důvodů.

Blíženci najdou ve všem něco zajímavého

Nuda? Tu Blíženci neznají. Svět je pro ně především vzrušujícím místem, o kterém chtějí vědět a slyšet co nejvíce. Ať už příroda, jejich nejbližší nebo naše společnost - Blíženci touží porozumět všemu, včetně kontextu. Tato otevřenost a zvědavost, s níž procházejí životem, je velmi inspirativní.

Blíženci mají vždy po ruce dobrou radu

Znáte ty lidi, kteří vědí všechno nejlépe a neustále udílejí chytré rady, i když se jich na nic neptáte? O Blížence se bude v tomto případě jednat jen velmi, ale opravdu velmi výjimečně! Bez vyzvání totiž téměř nezasahují do debat, ale pokud je požádáte o radu, pravděpodobně dostanete tu nejužitečnější odpověď vůbec. Blíženci jsou výjimečně chytří. I když oplývají velkým množstvím informací a znalostí, vždy mají v hlavě jasno a sledují aktuální věci. Proto jsou skvělými rádci!

Blíženci jsou neskutečně vtipní

Blíženci jsou neuvěřitelně zábavní a každého rozesmějí svými rychlými, chytrými a zároveň vtipnými postřehy. Máte špatný den? Pak stačí zavolat Blížencům a trochu si popovídat o životě. Už po několika minutách uvidíte, jak se vám zlepší nálada. Vyzkoušejte to!

Blíženci nemají vysoké nároky na své okolí

Ač se to nezdá, je tomu opravdu tak. Blíženci by vás mohli zastrašit svým vtipem a jasnou a rychlou myslí. Ale zkrátka to nedělají. Mají obvykle s ostatními neuvěřitelnou trpělivost. Dávají každému čas a svobodu rozpoznat nebo pochopit to, co potřebují. Tato tolerantní, velkorysá a příjemná povaha Blíženců je dělá naprosto jedinečnými!

Blíženci jsou velmi komunikativní

Blíženci mluví rádi a hodně! Komunikace je jejich devízou, kterou mohou využít zejména v práci, s rodinou nebo mezi přáteli. Plánujete během studia nebo ve firmě projekt, jehož cílem je dobře nápad prodat? Pak určitě vezměte do týmu Blížence.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články