Slunce vstupuje do znamení Blíženců: 5 zajímavých faktů o tomto akčním znamení zvěrokruhu

Slunce vstupuje do znamení Blíženců: 5 zajímavých faktů o tomto akčním znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik
ÚKLID: Blíženci jsou klasickým příkladem rčení: Nahoře huj a dole fuj! Na první pohled upravení, příjemní a načančaní, doma však pro samou zábavu nevládne až takový pořádek. Někdy jsou i totálně "na pohodu" - raději nějakou tu skvrnu na tričku schovají pod značkový šátek, než aby ji vyprali.RODIČOVSTVÍ: Rodiče ve znamení Blížence mají skutečný smysl pro humor a nadsázku. Základním pilířem pro výchovu jejich dětí je komunikace. Budou číst pohádky, hrát divadlo, chodit do kina i na přednášky. Zkrátka naučí děti vnímat svět tak, jak jej vnímají oni. Někdy by si však měli dát pozor na přílišný chaos a uvědomit si, že děti potřebují jistá pravidla.VZTAH K TELEVIZI: Blíženci milují romantiku. Seriály typu Esmeralda, Manuela nebo Divoký anděl považují s trochou nadsázky za vrchol kinematografie a nebojí se při jejich sledování pustit slzu dojetí nad láskou obyčejné dívky a boháče.HROZBY: Ach, ti dychtiví Blíženci! Jejich komunikační talent, iluze a proměnlivost je často dostávají do závislostí na sociálních sítích. Blíženci často dělají mnoho věcí, ale u ničeho nevydrží. Právě virtuální svět jim dopřává jakousi duševní stimulaci.+ 1 fotka+ 2 fotky

Nebeské vlády se ujímá vzdušné znamení zvěrokruhu Blíženci (22. 5. až 21. 6.). Připravili jsme pět zajímavostí ve fotografiích, které o těchto akčních lidech možná netušíte.

Jana Matušková
Jana Matušková 21. 05. 2023 05:51

Říká se o nich, že jsou rozpolcení a proměnliví. Co pro Blížence platí jeden den, druhý už podle jejich charakteristiky není pravda. Uvnitř to jsou však dobré duše, které netouží po ničem jiném než po pochopení a přijetí.

Jací jsou Blíženci?

Především zvídaví, výmluvní a oplývají velkým intelektem. Rádi si povídají a nic si nenechávají pro sebe. Tajemství však Blíženci nikdy neprozradí. Rádi druhým sdělují, jaký měli den a povídají si o čemkoliv. Ve společnosti je proto milují, vždyť jsou tak zábavní, upřímní a otevření.

Vybrali jsme pět zajímavostí o Blížencích ve fotografiích, podívejte se do galerie!

Další horoskopy ➔

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články