3 nejdrzejší znamení zvěrokruhu, která mají jazyk jako břitvu

3 nejdrzejší znamení zvěrokruhu, která mají jazyk jako břitvu
Zdroj: Freepik

Znáte to, někteří lidé jsou tak drzí, až se tomu nechce věřit. Podle horoskopu k tomu mají zvlášť velké sklony následující tři znamení zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 20. 05. 2021 16:00

Tito lidé si rozhodně neberou servítky, pokud vám mají sdělit svůj názor. Nebojí se vám oponovat a "ne" pro ně často neznamená odpověď. Rozhodně nemají problém vzít si to, co chtějí. O kom je řeč?

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři jsou známí svými přidrzými ústy. Pokud jim něco nevyhovuje, pak to také řeknou a obvykle si neberou žádné servítky. Pokud je něco rozruší, okamžitě vystartují a vůbec nemají problém použít hrubějších výrazů, které napadeného urazí. Štíři, zkuste občas zkrotit své emoce, vaše okolí to zcela jistě uvítá.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci se nemají problém urazit nebo vyvolat hádku, pokud jim je něco proti srsti. I v práci jejich motto zní: „Drzost vyhrává.“ Toto znamení zvěrokruhu si zkrátka vezme, co chce, a často přitom nekouká doleva ani doprava. Býk nebere „ne“ jako odpověď a prosazuje především své vlastní zájmy.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci mají svou vlastní mysl. Jsou-li někdy pokáráni, mají tendenci být dvakrát tak drzí. Zrozencům v tomto znamení se rozhodně nelíbí, když jim ostatní říkají, co mají dělat. Mají pocit, že jen oni vědí, co je pro ně dobré. Střelci, nedělejte ukvapené závěry, ostatní to s vámi myslí dobře!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články