Lechtivý horoskop na víkend: Tato 3 znamení zvěrokruhu se ocitnou ve velkém pokušení

Lechtivý horoskop na víkend: Tato 3 znamení zvěrokruhu se ocitnou ve velkém pokušení

Květen přímo svádí k lásce a milování. Některá znamení zvěrokruhu nám ale o víkendu trochu zvlčí. Pojďte se podívat která!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 05. 2021 07:00

Pozor, pozor! Zrozence v následujících znameních čeká o víkendu velké pokušení! Ať už potkají svou dávnou lásku nebo někoho, kdo splňuje veškeré jejich představy o ideálním protějšku, nevěra je na spadnutí. Ustojí to?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tady to vypadá na návrat tajné lásky! V minulosti jste se vídali s někým, kdo pro vás byl obrovským dobrodružstvím. Každý pohled, každý dotek, každé nadechnutí... si pamatujete dodnes.

Problém je, že pravděpodobně už máte jiný vztah, ve kterém jste se až do tohoto víkendu cítili spokojení. Teď by se ale mohlo vše změnit. Odoláte?

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Doma to vypadá už dlouho na dusnou atmosféru. Není divu, že vám myšlenky utíkají k úplně jiné osobě. O víkendu dostanete velkou příležitost podlehnout. Potkáte někoho, kdo bude splňovat všechny vaše touhy a představy.

A ani vy té druhé osobě nebudete lhostejní. Jiskry budou lítat na desítky metrů. Ani ty nejhorší představy, jaké problémy byste si mohli způsobit, vás nezastaví.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vahám hvězdy tento víkend přejí, aby se konečně zamilovaly do toho správného člověka. Dojde vám to díky žhavé situaci o víkendu, do které se dostanete skoro náhodou. Ačkoliv máte vztah, už dlouho cítíte, že to neklape tak, jak by mělo.

Život je krátký. Pokud se na někoho podíváte a podlamují s vám kolena, zrychlí se vám dech a cítíte se neporazitelní, proč ještě váháte?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články