Horoskop svádění: Jak postupovat, když chcete upoutat pozornost jednotlivých znamení?

Horoskop svádění: Jak postupovat, když chcete upoutat pozornost jednotlivých znamení?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz

Máte spadeno na muže ve vaší blízkosti, ale nevíte, jak mu učarovat? Vyzkoušejte rady hvězd! Ne všichni pánové si potrpí na sexy dámy, které jsou pro ně příliš vyzývavé. Někdo je zamlklý, introvert anebo naopak romantik či rodilý svůdce!

Jana Jánská
Jana Jánská 19. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Beranům nechybí vášeň a osobité kouzlo. Není divu, že má v sobě oheň a mužnost. Pánové narození v Beranu si potrpí na přitažlivé protějšky se smyslnými křivkami. Rozhodně se však neukazujte jako všeho schopná žena. Beran má potřebu zachraňovat. Neumí žít po boku dívky, která ho má pod čepcem. Potřebuje být obdivován pro svou odvahu. Odměnou bude oddanost a věrnost.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Jakmile spatříte muže Býka, uhrane vás svou sebejistotou. Ano. Býk stojí nohama pevně na zemi a působí klidně. Touží po věrném svazku, ale také po ženě, která o sebe dokáže pečovat. Nezapomeňte na luxusní parfém a upravenost. Zrozenci Býka milují divadlo, chutné večeře a podobné akce. Pokud Býk ucítí smyslnost, dostane se vám věrné lásky a života v jistotě.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

S muži ve znamení Blížence je tak trochu problém, dlouho nevydrží na jednom místě, i když vás milují. Rozhodně je zaujmete sexy oblečkem, pěknou postavou a mistrovstvím komunikace. Blíženci nesedí na zadku, proto nevyhledávají domácí typy. Jejich pozornost získáte bláznivými nápady a pestrým společenským programem. Jen tak se nebude Blíženec nudit, protože to z duše nesnáší.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Rak miluje ženskou společnost a nikterak se tím netají. Vybírá si přitažlivé a magické ženy. Je ovšem zajímavé, že ho lze skolit také láskou k rodině, vařením, pečením a perfektním úklidem. I když působí odtažitě, stejně po vás očkem pokukuje, proto ho laskejte ve vlasech, chvalte a starejte se o něj jako o malé dítě. Pokud Rak z něžného pohlaví necítí smysl pro rodinu, jde hledat jinde.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Tohoto muže okouzlí jen dámy s vybraným chováním, úsměvem na tváři a pěknou postavou. Lvi nemají v oblibě šedé myšky krčící se v koutě. Od partnerky vyžadují zajímavý životní styl, inteligenci, sympatické vystupování i starostlivost. Ohniví muži jsou temperamentní, ale také velkorysí. Když se zamilují, odmění vás věrností a luxusem.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Pánové narození v Panně jsou přátelští a trošku domýšliví. Pokud nemáte široký rozhled, ani o vás nezakopnou. Vybírají si totiž partnerky na své úrovni, a ta je vysoká. Pannám se líbí chvála a ženskost. Zapomeňte na vyzývavost, vulgárnost a extravaganci. Není tajemstvím, že jsou stydlivé a plaché, proto se nedivte, že vše nebude fungovat rychlostí blesku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Nelze říci, že je pro Váhy sex na prvním místě, ale s partnerkou, která není příliš sexuálně aktivní, jim to klapat nebude. Seznámení by mělo probíhat harmonicky třeba na koncertě či v divadle. Váhy se do vztahů prostě neženou, ale pokud se zamilují, partnerka od nich může očekávat maximum péče. V každém případě Váhu ulovíte v odhalenějších šatech, nicméně vulgárnost je vyloučena.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíra překvapíte nejčastěji u vody anebo v tajemném koutku restaurace. Pokud s ním navážete zajímavý rozhovor, určitě máte zelenou. Štír se neohlédne za obyčejnou dívkou, proto vsaďte na všechny ženské zbraně. Tito muži zbožňují jakoby dámy v nesnázích a rádi odhalují jejich tajemství. Samozřejmě je nutná sexuální zdatnost, v tomto ohledu je Štít nenasytný.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci se nenechávají moc lovit, spíše jsou sami dobrodruhy prahnoucí po své kořisti. Pakliže si chcete s jeho city pohrát, upřete na něj zrak a vyzkoušejte to s úsměvem na tváři. Nezatěžujte ho svými problémy, jinak uteče vstříc novým zážitkům. Střelcům lahodí romantika a vynikající komunikační znalosti partnerky, ale bez jakéhokoliv přešlapu.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroha oslníte milým a přátelským chováním. Je dobré začít kamarádstvím, protože Kozoroh potřebuje milovanou osobu dokonale poznat. Nezapomeňte, že je prosincový či lednový muž chladný a balením žen se vůbec nebaví. Jeho zábavou jsou práce a starost o pohodlí rodiny, s tím musíte počítat, přes to vlak nejede. Budete odměněna věrnou láskou a komfortním životem.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Muži narození ve znamení Vodnáře oceňují originalitu. Nezajímavé a tuctové požadavky nemají. Vodnáře jen tak neulovíte, protože je spíše odtažitý. Sice miluje pobyt ve společnosti, dobrodružství a aktuální dění, ale také je uzavřený a neklidný. Nesmí se na něj tlačit. Ihned pozná, že si na něco hrajete, to mějte na paměti. Nicméně ho přitahuje skutečná ženskost.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Na první pohled se může zdát, že je Ryba sebevědomá a společenská. To je sice pravda, ale také nesnáší nevhodné chování a podléhá náladám. Seznámení přeje ve wellness, bazénu nebo na pláži. Muže upoutá sexy postava a dlouhé vlasy. Určitě neodolá a osloví vás. Ryba nebude poslouchat vaše problémy, protože si někdy sám se sebou neví rady

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články