Horoskop flirtu: Váhy jsou kokety a pro Panny je je svádění nepřípustné

Horoskop flirtu: Váhy jsou kokety a pro Panny je je svádění nepřípustné
Zdroj: Unsplash

Někdo flirtuje rád a denně, jiný se stydí. Někdo to umí a kosí jedno srdce za druhým, druhý je nebetyčně trapný. Jak jste na tom s uměním flirtování právě vy?

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Pro Berana je flirtování největším koníčkem, protože mu nelze upřít soutěživost. Toto ohnivé znamení moc rádo pozoruje své úspěchy, těší se obrovské pozornosti. Do svádění jde na sto procent a dává to také otevřeně najevo. Pokud se jejich objekt zájmů nechytne rychle na háček, jdou o dům dál.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býk a flirtování, to je poněkud ojedinělá kategorie. Smyslnost, oddanost a pochopení, to jsou jeho priority, proto se letmými pohledy očí příliš nezabývá. Když je Býk sveden a nevyjde to, těžce to nese. Stále doufá v pevný svazek. Dokáže si na něj počkat hodně dlouhou dobu, protože je vytrvalý.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se pro flirtování prostě narodili. Když začnou na své kořisti lásky pracovat, nikdo nemá šanci a vždy podlehne. Blíženec moc dobře ví, co chce druhé pohlaví slyšet. Navíc se umí skvěle chovat, těší se výborné komunikaci, je společenský a galantní. Bohužel je to jen flirtování a nic vážnějšího.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Rakův svět je romantický a nesnese v něm jen plané řečičky, aby dosáhl sexuálního požitku. Partnerské vztahy jsou pro něj vzácností, proto si s jejich navazováním dává načas. Nicméně umí příjemně a nenuceně zaujmout. Není vulgární, netlačí na pilu a chová se gentlemansky.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi v podstatě nevědí, že pořád flirtují. Ani za to nemohou, protože milují společnost, zábavu a vše, co k tomu patří. Ať je léto, nebo zima, svádění je jejich doménou. Díky flirtům se předvádějí a dostávají se na výsluní. Nutno podotknout, že i Lev potřebuje slyšet lichotky, jinak ho protějšek omrzí.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Mohlo by se zdát, že je pro Pannu flirtování tabu, ale ne tak docela. Je sice ostýchavá a drží se v pozadí, ale k objektu vášně se dostane kradmo a nečekaně. Většinou nabídne pomocnou ruku. To je velká pocta, protože zrozenci Panny jsou nadměrně vybíraví a nelíbí se jim každý.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou opravdové kokety, i když to nechtějí přiznat. Bez partnera nedají ani ránu. Nenajdete Váhy bez známosti, ať už je vážná, či ne. Nicméně se potřebují vodit za ručičky a dostávat sladké polibky. Když jí nabídnete pevnější závazek, může vycouvat, protože se bojí zklamání.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Faktem je, že jsou Štíři ohromně přitažliví a jsou si toho opravdu vědomi. Nezkrotnou vášeň v těle dokážou využít ve svůj prospěch. Snad tomu vděčí magičnosti a tajemné duši, protože už od pradávna byli lidé přitahováni záhadnostmi. Štír se nemusí snažit, flirtování mu jde vlastně úplně samo.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Pro Střelce je flirtování přirozené. Dalo by se říci, že je pro něj malou erotickou předehrou. Je zvláštní, že ho hra slov a pohledů očí baví více než samotné milování. Díky svádění si Střelci upevňují svou nezávislost, svobodu a čerpají z dobrodružné povahy. Z vážných vztahů jim běhá mráz po zádech.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh se s flirtováním jen těžce smiřuje, protože mu to moc nejde. Rozhovor vede spíše diplomaticky a je příjemným společníkem. Svádění se bojí, protože nesnese odmítnutí. Kozorohova láska je silná, oddaná a věrná. Nechce, aby si s jeho city někdo jen tak slepě zahrával.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář se cítí ve společnosti jako ryba ve vodě. Rád se baví a komunikuje o všem možném. Flirt je pro něj malým doplňkem. Skrz něj si hledá cestu k osobě, která ho zrovna zajímá. Když Vodnáře někdo okouzlí, ihned se snaží zapůsobit a být nejlepší. Většinou je z toho jen láska na jednu noc.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Pro Ryby je flirtování velice příjemnou záležitostí, protože mají obrovskou fantazii. Občas nevědí, kdy je to už přespříliš, pak jsou uzavřené ve svém světě. Nicméně svádění milují a vychutnávají si ho každým douškem. Ryby se spíše nechávají dobývat, ten pocit jim nic nenahradí.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články