3 znamení zvěrokruhu, která se v první polovině roku 2023 setkají s nevěrou či flirtem

3 znamení zvěrokruhu, která se v první polovině roku 2023 setkají s nevěrou či flirtem
Zdroj: Pixabay

Nevěra, záletnictví, flirt - choulostivá témata, která není radno pokoušet. Někdo nad nimi mávne rukou, jiný bez nich nemůže žít. Jaká tři znamení zvěrokruhu se s tím bude muset popasovat v první půli roku 2023?

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 01. 2023 05:54

Pro většinu lidí je nevěra strašákem ve vztahu, někteří přitom za podraz považují už flirtování. Kterým třem znamením zvěrokruhu zkomplikuje něco takového v prvním pololetí roku 2023 život?

Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

Charakteristika: Pro Blížence jsou zálety malou zálibou, u partnera je ale berou těžce. Blíženec buď nevěru odpustí a začne být milejší, pozornější a bojovnější za svou lásku, nebo je mu to jedno. To se alespoň pozná, zda vás opravdu miluje.

Co Blížence čeká v první polovině roku 2023: Blížence zasáhne osten podezřívavosti, aby pak zjistil, že na každém šprochu je pravdy trochu. Na partnerův úlet přitom přijde úplnou náhodou. Vše ale dobře dopadne, protože Blížencův protějšek skončí jen u flirtování a po krátké bouři nastane zase nebe bez mráčků.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Charakteristika: Zranitelnost Raka je velká, proto si nedokáže s odpuštěním nevěry poradit. Uzavře se do sebe, těžce nese pomluvy okolí, stane se z něj naprosto jiný člověk. Chodí jako tělo bez duše. A i když miluje, už nikdy neodpustí. A hlavně nikdy na obrovskou křivdu nezapomene. 

Co Raky čeká v první polovině roku 2023: Zdánlivě bezchybný svazek, ve kterém Rak žije, se ukáže jako ne zcela idylický. Nuda v posteli přivede protějšek Raka k úvahám o záletech. Je jen na Rakovi, zda se z něj opět stane pozorný protějšek, jakým býval. Pak vše dobře dopadne.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Charakteristika: Střelci se vlastní nevěrou moc netrápí, i když je krátkodobě trochu mrzí. Jdou zase dál vstříc novému dobrodružství. Do Střelců těžko vidět, protože to nejsou zrovna domácí typy a povrchní vztahy jim nejsou cizí. Partnerova nevěra ale Střelce zasáhne jako šíp. Extrémně těžce se s ní vyrovnávají, což vzhledem k jejich vlastní charakteristice není zrovna fér.

Co Střelce čeká v první polovině roku 2023: Po hektickém přelomu roku, kdy partnera citově dost zanedbávali, se Střelci mohou dozvědět nemilé zprávy o jejich protějšku. Dobrou zprávou je, že Střelec nemusí propadat beznaději ani naštvání. Ony zprávy jsou totiž velmi přefouknuté a nic neznamenají.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články