Naďa (34): Půjčila jsem dceři mobil. Nejraději bych si nafackovala, protože kvůli tomu praskla moje nevěra

Naďa (34): Půjčila jsem dceři mobil. Nejraději bych si nafackovala, protože kvůli tomu praskla moje nevěra
Zdroj: Pexels

Naďa dva roky úspěšně tajila svůj milenecký poměr. Nakonec to prasklo její vlastní vinou. Půjčila telefon dceři, která se chtěla podívat na videa. A tak se dostal i do rukou Nadina manžela Radka. Teď by si za takovou chybu nejraději nafackovala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 09. 2022 10:00

Když jsem dala dceři do ruky svůj telefon, nedomyslela jsem, co se může stát. Byla v něm spousta důkazů o mé nevěře. Můj manžel Radek (37) ho dostal do ruky a na všechno přišel. Nejraději bych si za takové odhalení nafackovala. Teď už je ale stejně pozdě.

V telefonu mám důkazy o své nevěře

Mám dva roky poměr s kamarádem. Vzniklo to poměrně nevinně na jedné oslavě. Alkohol udělal svoje a já se vyspala s Dušanem (30). Od toho dne se pravidelně scházíme a po večerech si tajně dopisujeme. Naše zprávy jsou hodně erotické. Dnes vím, že by bylo mnohem bezpečnější mazat je.

Jenže já se jimi často probírala a dělala si u toho dobře. Telefon jsem si doma velmi bedlivě střežila, ovšem ne tak moc, abych u Radka vzbudila podezření. Ani on nikdy nenechal svůj telefon ležet jen tak. Oba je máme zamčené na kódy.

Já jsem se ale nakonec nachytala sama. Sedmileté dceři Barči čas od času půjčím svůj tablet, aby se mohla dívat na internet. Nedávno jsem tablet vyměnila za svůj telefon. Chtěla se dívat na videa a já potřebovala dodělat něco do práce. Nenapadlo mě, jak velikou chybu dělám, když ho dávám z ruky.

Manžel se dostal k mému telefonu

Zalezla jsem si do pokoje a zabořila hlavu do tabletu. Dcera zůstala v obýváku s mým telefonem v ruce. Po půl hodině jsem slyšela, že Radek přišel domů. Jen z dálky jsem slyšela část jejich rozhovoru. Za pár minut za mnou manžel přišel a v ruce držel můj telefon.

Jeho výraz mluvil za vše. Díval se na mě s takovým zklamáním, že jsem nevěděla, co říct. „Jak dlouho už to trvá?" zeptal se a otočil displej telefonu mým směrem. „Radku, já ti to vysvětlímPojď sem, ať to Bára neslyší," požádala jsem ho. „Ať neslyší co? Že je její matka coura? Že mě podvádíš?" zvýšil hlas.

„O nic nejde. Je to jen sex," snažila jsem se ho uklidnit. „I sex něco znamená," hodil po mě telefon. „To je konec..." pronesl a smutně usedl na postel. „Nemusí to tak být, když se mě pokusíš pochopit," usedla jsem vedle něj. „Ať už o něco jde, nebo ne, podvedla si mě. Nemyslím si, že bych si to zasloužil. Co jsem udělal špatně?" začal brečet.

Manžel mě opustil

V ten moment mi přišla zpráva od Dušana s otázkou, kdy se uvidíme. „To je on?" zeptal se manžel. Jen jsem pokývala hlavou. „Klidně jdi, my dva jsme skončili," dodal a odešel z pokoje. A mě až v ten moment došlo, co jsem svým poměrem způsobila. Rozpad rodiny! A to jsem v žádném případě nechtěla.

Mělo jít jen o povyražení, bez citu a lásky. Teď mi to vezme manžela. Celé je to moje vina. Prosila jsem Radka na kolenou, aby to se mnou ještě zkusil. Chtěl by, ale věří v jednu věc. Kdo jednou podvede, udělá to znovu. Mohla jsem tomu zabránit maličkostí, stačilo nedat dceři mobil do ruky. Teď si musím slíznout všechno, co jsem si nadrobila.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články