3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2023 procestují kus světa a ani je to nebude stát moc peněz

3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2023 procestují kus světa a ani je to nebude stát moc peněz
Zdroj: Freepik

Rok 2023 bude časem báječných příležitostí k osobnímu růstu, upevnění mezilidských vztahů a rovněž k cestování. Podívejte se na ty, kteří se mají rozhodně na co těšit. Navštíví totiž místa, o kterých vždy snili!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 12. 2022 06:00

Pokud toužíte procestovat kus světa, podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, kterým se to v příštím roce podaří! Budou mít nejen štěstí na levné letenky, ale také upevní vztah se svými blízkými.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Konečně se vám podaří to, o čem dlouho sníte. Budete mít štěstí na výhodné letenky, seženete, jakýkoliv last minute si umanete, a partner vás bude ve všech těch šílenostech podporovat! To je změna, viďte? Vrátíte se také na místa, která vám jsou důvěrně známá, a přesvědčíte se, že tohle je přesně to, co vám dělá radost.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nikdy dřív jste nepovažovali cestování za důležitou součást svého života, teď je ale najednou vše jinak. Toužíte po objevování nových míst a zážitcích. Ostatně, právě to se vám v roce 2023 povede. S partnerem si užijete spoustu dobrodružství, na která budete vzpomínat do konce života. Navíc to upevní váš partnerský vztah.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nejvzácnější chvíle v roce 2023 pro vás budou ty s rodinou. A právě ve společnosti svých blízkých navštívíte mnoho míst, která pro vás budou doslova splněným snem. Ukáže se, že si stačí přát, a Vesmír vám vše servíruje na zlatém podnose. Nebojte se myslet ve velkém. Tentokrát to vážně vyjde! A ani vás to nebude stát tolik peněz. Budete cestovat dost skromně, navzdory všem zážitkům.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články