3 znamení zvěrokruhu, která budou mít letos nejbohatší vánoční výzdobu

3 znamení zvěrokruhu, která budou mít letos nejbohatší vánoční výzdobu
Zdroj: Freepik

Předvánoční čas je v plném proudu! Podívejte se, u koho to letos doma bude zkrátka nejkrásnější a kdo do druhého adventu stihne ozdobit vánoční stromeček. Není náhodou řeč právě o vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 12. 2022 06:00

Podívejte se, u koho doma bude letos svítit každý kout! Kdo vás oslní perfektní výzdobou, kterou bude šlechtit celý předvánoční čas?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby začínají s vánoční výzdobou obvykle už před prvním adventem a celý předvánoční čas se nezastaví. Milují světýlka, svíčky i vánoční trpaslíky. Pokud přijdete k nim domů, nenajdete kout, který by nebyl ozdobený, a to včetně oken. A cukroví, to u nich hledejte jen domácí, už teď mají několik druhů napečeno.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro Raka je předvánoční čas o tradicích a příjemné atmosféře v rodinném kruhu. Už teď přemýšlí, koho navštíví a jaké dárky nakoupí. Vánoční stromeček budou mít pravděpodobně už do druhého adventu krásně ozdobený, aby jejich návštěvy mohly obdivovat každičký detail. Pokud sháníte od někoho radu, jak to doma vyzdobit, Rak je ten pravý.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

U Lvů doma nesmí chybět adventní kalendář a také věnec. Velmi lpí na tradicích a rádi si to doma udělají hezké. Dárky mívají už od podzimu, jsou báječnými hostiteli a v jejich oknech najdete desítky světýlek. Žádná výzdoba u nich nezůstane nevyužita, až se kvůli tomu mohou mnohdy dostat do potyčky s partnerem, který jejich názor tak docela nesdílí.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články