Diváci Ulice radí Bedřichovi: Uklidni se a buď rád, že máš doma mladou babu

Bedřich bude mít už brzy problémy, o kterých se mu ještě před několika dny ani nezdálo...
Zdroj: se souhlasem TV Nova

Bedřich se trápí, to je jasné. Alice se načas vrátila k brigádě na erotické lince a svého rozhodnutí teď opravdu lituje. Ale nejsou Bedřichovy reakce už „přes čáru”? Jak to vidí sami diváci Ulice - komu z těch dvou více rozumějí?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 14. 04. 2021 16:00

Bedřich Alici sice pořád miluje, ale potom, co se dozvěděl o jejím návratu na erotickou linku, jí nemůže přestat podezírat. Prohledaný telefon, kde našel hovor s bývalou kolegyní, jíž ale Alice volala jen proto, aby jí předala vzkaz od Aničky, byl sice nepříjemný a těžko odpustitelný. Ale byl to jen první dílek skládačky, která mu jednoznačně přerůstá přes hlavu a v hádce řekl Alici slova, která se nedají vzít zpět...

Bedřich také není svatý

Alice se sebrala a odešla z bytu. Je možné se tomu divit? Jak vidí tuhle roztržku sami diváci Ulice? Bedřich sám v minulosti několikrát zklamal, hlavně v době, kdy byl ženatý s Aničkou. Nejprve ji podvedl a dokonce odešel s její kamarádkou. To se stalo ještě když byly jejich osvojené děti poměrně malé a potřebovaly jak Aničku, tak i jeho. Podruhé už sice byly velké, ale z Bedřichova románku s Jindrou se pro změnu narodila malá Lada. Je pravda, že v tomhle vztahu hrál Bedřich zpočátku tak trochu druhé housle, ale stalo a Aničce to ublížilo natolik, že se musela dokonce léčit. Má tedy Bedřich teď právo vyčítat Alici její telefonování?

Diváci a Ulice

Ať už má Bedřich máslo na hlavě nebo ne, jisté je, že to zkrátka nezvládá a na Alici udeřil opravdu podpásovou ranou. Někteří diváci se k této scéně vyjádřili na instagramu Ulice a mnozí si nebrali servítky. „Bedřich má sám máslo na hlavě. Anču podvedl 2x a z jedné nevěry má dítě. Měl by se zamyslet sám nad sebou a popřemýšlet,“ myslí si jedna z divaček. „Ať si vzpomene sám na sebe. A to mu Alice nebyla fyzicky nevěrná. Tak ať se uklidní a je rád, že má mladou babu. O nic zase až tak nešlo. Na rozdíl od něj... hysterik,“ svěřila se se svým názorem jiná diskutující.

Záleží na toleranci

No... to by bylo něco na mě, asi bych mu vyčistila žaludek a pak pěkně hlasitě práskla dveřmi. Všichni děláme chyby a někdy tedy pěkně hnusné, ale partnerství je o tom abychom spolu hovořili, o toleranci, společném řešení problémů a hlavně o lásce… No, přestřelili oba, ale jsou pořád v normě. Já bych to řešila razantněji. Jak se říká nejlepší obrana je útok…“ myslí si další divačka.

Ale k vidění jsou i docela opačné názory na to, jestli to Bedřich přehnal: „Vůbec ne, už je to v něm. Několikrát zklamala, lhala… nedivím se mu!

A jak to vidíte vy, dokázali byste v takové situaci partnerovi odpustit?

Zdroje informací: 

TV Nova

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články