3 znamení zvěrokruhu, která bezmezně obdivují své partnery a umějí je patřičně ocenit

3 znamení zvěrokruhu, která bezmezně obdivují své partnery a umějí je patřičně ocenit
Zdroj: Unsplash

Hádáte se doma a máte pro každý den připravenou novou výčitku, nebo jste naopak z těch, kteří umějí svého partnera náležitě ocenit? Následující tři znamení zvěrokruhu to zvládají naprosto bravurně!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 06. 2021 07:00

Tito lidé nejdou daleko pro slova obdivu ani činy, jimiž svou oddanost dokazují. Výčitky od nich neuslyšíte, a naopak se o ně v krizi můžete opřít. O kom je řeč?

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jejich smysl pro rodinu se projevuje i v tom, jak zacházejí se svým partnerem. Oceňují ho, chválí a milují mu dokazovat, co pro ně skutečně znamená. Nikdy nikoho neponižují a pro své blízké jsou často stabilní zdí, o kterou se mohou opřít. Raci jsou výteční parťáci a pro své partnery jsou splněným snem.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vidí v každém to nejlepší a nejinak je tomu u jejich životního partnera. Bezmezně ho obdivují, ale pozor! Totéž očekávají od něj. Často pro svou přílišnou oddanost ztrácejí u druhého respekt.

Obětují totiž pro druhé samy sebe. To vede k hádkám, kdy Váha nechápe, co se děje. I přes tyto neshody však nepřestává milovat a bezmezně druhé podporuje.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Zbytečně se nehádají a nikdy nic nevyčítají, není to jejich styl. Velká slova sice nejsou jejich doménou, ale v jejich objetí uznání najdete. Potřebují svého partnera za něco obdivovat, ačkoliv nemají potřebu o tom komunikovat.

Neradi se nudí a často upadají do stereotypu, přesto neustále svému partnerovi připomínají, jak moc pro ně znamená. Když už s někým jsou, je pro ně nejdůležitější na světě.

Zdroj informací:

astrologyreference.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články