Mytí nádobí podle horoskopu: 3 znamení a jejich válčení se špinavými talíři

Mytí nádobí podle horoskopu: 3 znamení a jejich válčení se špinavými talíři
Zdroj: Freepik

Mytí nádobí není oblíbenou kratochvílí všech znamení zvěrokruhu. Zajímá vás, jestli jste mezi těmi, kteří nedají dopustit na ruční mytí nádobí? Podívejte se s námi také na to, komu horoskop přisoudil utrpení při pohledu na dřez plný špinavého nádobí.

Jana Jánská
Jana Jánská 14. 07. 2023 05:51

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani mají rádi akci a do všeho jdou naplno. Mytí nádobí je pro ně v jistém smyslu bojový trénink, berou ho jako příležitost dokázat svou sílu a šikovnost.

Po chvíli je tato poněkud monotónní činnost může omrzet, ale zrozenci ve znamení Berana přesto na ruční mytí nádobí nedají dopustit. Jakmile jim někdo byť jenom naznačí, že myčka šetří čas, přírodu a peníze, jen mávnou rukou. Mají totiž pocit, že sami to udělají důkladněji než jakýkoliv stroj.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lidé narození ve znamení Blíženců jsou plní energie a touhy po komunikaci. Mytí nádobí pro ně představuje osamělou pouť pouští. Ani šum vody je nedokáže uklidnit a přivést na jiné myšlenky, raději by se věnovali čemukoliv jinému.

Pro Blížence je mytí nádobí opravdu otravná povinnost. Pokud v domácnosti nenajdou někoho, kdo by se toho ujal místo nich, třeba i za malou úplatu, vůbec jim nebude vadit pohled na dřez přetékající nádobím. Rozhýbou se až tehdy, kdy už v domácnosti nezbyde nic použitelného. A je docela možné, že Blíženci si stejně raději pořídí novou sadu nádobí...

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi neustále usilují o sebezdokonalování, jsou pečliví a důkladní. Mytí nádobí je pro ně jako stvořené, u zrozenců v tomto znamení nikdy nenarazíte na plný dřez nebo nedej bože špinavou vidličku.

V tom paradoxně tkví jedna potíž. Jakmile je Kozoroh na návštěvě a spatří talíř, který někdo zapomněl umýt, nebude se cítit dobře. Nenajde klid, dokud se to nevyřeší. Vy toho ale můžete hezky využít a nenápadně požádat Kozoroha o pomoc v kuchyni. Můžete si být jisti, že mytí nádobí neodmítne.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články