Horoskop pro řidiče: Tři znamení zvěrokruhu, která si užívají život za volantem

Horoskop pro řidiče: Tři znamení zvěrokruhu, která si užívají život za volantem
Zdroj: Unsplash

Pro někoho je auto nutné zlo, jiný si neumí představit život bez dne stráveného za volantem. Víte, která tři znamení zvěrokruhu si nejvíc užívají jízdu autem?

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 07. 2023 05:54

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci milují řízení, protože jim nabízí prakticky nekonečné možnosti objevovat nové cesty a místa. Pro ně je každá jízda dobrodružstvím, proto se často vrhají na spontánní výlety.

Jízdu autem si užívají jako společenskou aktivitu a rádi vezmou na výlet rodinu nebo své přátele. Jsou komunikativní a jejich veselá povaha dělá i z dlouhé cesty zábavný zážitek pro všechny. Blíženci jsou trošku "střelení", nedělá jim problém večer naložit auto, celou noc řídit a ráno se cachtat na pláži v Chorvatsku. Ale klidně si zajedou i dál...

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zbožňují řízení, protože jim dává pocit svobody a nezávislosti. Za volantem se cítí jako králové silnic a každý kilometr ujedou s elegancí a sebejistotou. Pro ně je jízda způsob, jak se předvést. Lvi jsou totiž hrdí na své vozidlo a rádi ho udržují v perfektním stavu.

Jízda se zrozenci ve znamení Lva sice bude rychlá, ale v jistém smyslu trochu monotónní. Snad jediné téma, o kterém jsou za volantem ochotní se bavit, je totiž auto samotné...

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro lidi narozené ve znamení Kozoroha je řízení jistá forma meditace nebo relaxace. V létě si užívají projížďky po venkově, což posiluje jejich spojení s přírodou a přináší jim pocit klidu a pohody.

I když třeba stráví za volantem celý den, stejně si díky tomu odpočinou od každodenního shonu. V autě rozhodně neberou telefon a nenechají se ničím vyrušit. S Kozorohem za volantem si zkrátka nepokecáte a musíte se vybavit něčím ke čtení nebo mobilem.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články