Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která mají opravdu štěstí na tchyně

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která mají opravdu štěstí na tchyně
Zdroj: Unsplash

Tchyně jsou pro spoustu lidí ožehavým tématem. Existují ale tři znamení zvěrokruhu, která mají skvělé tchyně. Že to je nemožné? Podívejte se s námi, kdo má podle horoskopu v životě štěstí...

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 07. 2023 05:59

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býka je příchod tchýně do jeho života důvodem k oslavě. Má totiž štěstí, že maminka jeho nastávající je zdrojem podpory a lásky. Tchyně Býků jsou obvykle velmi shovívavé a chápavé, což vytváří klidné prostředí. A díky tomu je jejich návštěva vždy vítaná.

Jsou také výbornými pomocnicemi, zejména pokud jde o péči o děti. Zrozenci ve znamení Býka si mohou vydechnout, protože tchyně jim ráda pohlídá potomky. A pak si s manželkou vyrazí třeba na wellness víkend.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro Raky jsou tchyně důležitou součástí rodiny a vztah mezi nimi je často velmi pevný. Tyto tchyně jsou plné lásky a starostlivosti a vytvářejí pro celou rodinu bezpečné prostředí. Když tchyně organizuje rodinnou akci, můžete se spolehnout, že bude obří.

Právě ona je totiž hybnou silou rodiny a snaží se, aby všichni zůstali v kontaktu. A jako mávnutím kouzelné hůlky dokáže napravit všechny pošramocené vztahy a zažehnat konflikty. Díky tchyni se lidé narození ve znamení Raka rychle stanou součástí manželčiny rodiny.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Také lidé narození ve znamení Lva mají báječné vztahy se svými tchyněmi. Dostane se jim obdivu za jejich sebevědomí a kreativitu. Tchyně prostě už od prvního momentu věří ve schopnosti svých tchánů. A nevadí jim, když si občas zajdou na jedno...

Tyto tchyně se rády starají o rodinu a často organizují společné akce a oslavy. Díky nim se Lvi nikdy nebudou nudit, ale samozřejmě v tom pozitivním smyslu slova. Být Lvem a mít tchyni je prostě výhra.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články