Velký rozbor ascendentů pro znamení Lva: Který z něj dělá žárlivce a který mu dává sílu králů?

Žena ve znamení Lva využívá volnou výchovu. Zbytečně na děti netlačí a do hry se vkládá až při problému. Děti Lvic jsou sebevědomé a dokáží si poradit v každé situaci. Lvice své potomky brání za každou cenu! V galerii čtěte, na co byste si měla dát ve výchově pozor.
Zdroj: Pixabay

Lev je ambiciózní znamení zvěrokruhu, které za každých okolností chrání svou rodinu. Zároveň však občas projeví své "královské manýry", kterými si sám komplikuje život. Lvi jsou přitažliví, úspěšní a vždy z nich vyzařuje elegance. Co pro ně znamenají jednotlivé ascendenty?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 01. 2022 07:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Lva?

Ascendent ve Vodnáři

Tento ascendent dodává Lvům velké charisma a odvahu. Často se pouštějí do projektů, které by ostatní už v počátku odsoudili. V partnerských vztazích zachovávají chladnou hlavu a málokdy jdou do konfliktů.

Ascendent v Rybách

Prahnou po bohatství, ale často žijí skromně. Neumějí si připustit, že by si zasloužili skutečnou hojnost, a tak jim ji hvězdy nedopřejí. V přátelství jsou to oni, kdo často drží ostatní nad vodou.

Ascendent v Beranu

Lvi s tímto ascendentem umějí podržet ostatní a nikdy nezradí. Jejich okolí se na ně může stoprocentně spolehnout. Touží po uznání a naplněném životě. Často se obracejí k vědmám a hledají svou cestu.

Ascendent v Býku

Tito Lvi hledají volnost. Ať už v práci, nebo v partnerských vztazích. Nejšťastnější jsou v takovém svazku, kde nemají žádná omezení. Nejsou fanoušci nevěry, ale sexuální volnost jim vyhovuje.

Ascendent v Blížencích

V životě dosahují velkých úspěchů, často však balancují na hraně. Nebojí se riskovat a dokážou skvěle vést i velký tým lidí. Vždy působí elegantně a mají vytříbené chování.

Ascendent v Raku

Jsou citliví, věrní a vždy bojují za svou rodinu. Nikdy je neuvidíte něco vzdát. Ve své profesi tíhnou k umění. Milují potlesk a slávu, chtějí obdiv. To má v sobě Lev zkrátka zakódované.

Ascendent ve Lvu

Jsou přitažliví, úspěšní a mají v sobě sílu králů. Nesnesou podřízenost, nebaví je někoho poslouchat. Chtějí být tím prvním pro každého. Pokud je partner podvede, nikdy mu neodpustí.

Ascendent v Panně

Očekávají, že je bude každý obdivovat. Pokud tomu tak není, panikaří a chovají se neuvážlivě. Snaží se respekt vybojovat zastrašováním a nadřazeností. Pro svou rodinu by však udělali cokoliv.

Ascendent ve Vahách

Neradi se přizpůsobují. Pokud je někdo do něčeho tlačí, natruc to neudělají. Uvnitř však touží po upřímné a velké lásce z pohádek. Rodina je pro ně nadevše. Neumějí lhát, hned to na nich poznáte.

Ascendent ve Štíru

Kombinují v sobě ty nejsilnější vlastnosti Lva a Štíra. Jsou nezávislí a neumějí prohrávat. Cokoliv si umanou, za tím pevně jdou. Nerozhodí je nepřejícnost ostatních. Jejich sebevědomí by jim mohl každý závidět.

Ascendent ve Střelci

Tluče se v nich velká žárlivost s touhou po klidu. Když jim někdo ublíží, objeví se jejich královské manýry. Umějí bojovat o to, na čem jim záleží. Někdy k tomu však používají nekalé praktiky.

Ascendent v Kozorohu

Jsou skvělými rodiči a jejich děti je naprosto zbožňují. Mají v sobě obdivuhodný klid a pokoru. Zároveň jim není upřena lví síla, která pohne horou. V životě dosahují velkých úspěchů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články