Vtipně o sportu! Horoskop o sportovním nadání jednotlivých znamení zvěrokruhu

Vtipně o sportu! Horoskop o sportovním nadání jednotlivých znamení zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Raději neskákejte do výšky.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Raději neplavte do hloubky.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Raději neběhejte maraton.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raději nehrajte stolní tenis.+ 8 fotek+ 9 fotek

S nadsázkou jsme se podívali na to, jak to mají jednotlivá zvěrokruhu znamení se sportem. Přicházejí totiž nejteplejší měsíce v roce, což svádí k pohybovým aktivitám především v přírodě. Co tedy hvězdy říkají o všech dvanácti znameních? V galerii se pak dočtete, kterým sportům byste se měli vyhýbat!

Jana Jánská
Jana Jánská 20. 06. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Zábavný fakt: Berani prý nejsou vůbec sportovně založení a fyzická aktivita je vysloveně děsí. Nejraději sedí s chipsy u televize a smějí se těm, kdo pravidelně sportují.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Zábavný fakt: Býci jsou velcí sportovní fanoušci, ale jen pasivní. Nejraději fandí u televize nebo na stadionu. Milují hokej i fotbal, perfektně těmto sportům teoreticky rozumí, kdybyste je ale postavili na hřiště, budou úplně mimo.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zábavný fakt: Blíženci jsou milovníky kolektivních sportů. Mají rádi vše, co se dá hrát s partou. Ještě víc si však užívají posezení nad jedním vychlazeným pivečkem po sportovním výkonu.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Zábavný fakt: Raci jsou velcí sporťáci. Milují veškeré sporty a neustále je všechny zkouší. Sice nic neumí pořádně, ale to je neodrazuje. Sport je jejich životní styl a vybijí si při něm energii.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zábavný fakt: Lvi milují adrenalin. Dostanete je tedy na všechny extrémní sporty. Nebojí se ničeho a nemají žádný pud sebezáchovy. Skok padákem, potápění nebo třeba skateboarding, to je vysloveně baví a jde jim to jedna báseň.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zábavný fakt: Panny chodí rády na jógu. Protahování těla, pomalé tempo a poznávání sama sebe se stalo jejich koníčkem a životním stylem. Panny milují všechno ezoterické a něžné. Jejich duchovní cítění je velké.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zábavný fakt: Váhy jsou fanoušky kontaktních sportů a čím tvrdších, tím lépe. Milují box, MMA a vše, kde se rozdávají rány. Váhy jsou drsné i ve skutečném životě, odklánějí tím zájem o jejich nerozvážnost.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Zábavný fakt: Štíři jsou jasnými sportovními neznalci. Sport je nebaví a nezajímá. Žádný ani neprovozují a pokud už musí nějakou tu aktivitu vykonat, jdou si zaplavat nebo na delší procházku.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Zábavný fakt: Střelci si ujíždí na běhu, protože se dá provozovat všude. Běhají do práce, po schodech, na dovolené, po lesech i cyklostezkách. Přitom se kochají krajinou naší krásné české země.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zábavný fakt: Kozorozi se věnují často cyklistice. Kola, to je jejich. Vždy plánují cyklistické výlety pro celou partu či rodinu a často za ně dostanou pěkně vynadáno. Jdou totiž se silami až na dno.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zábavný fakt: Vodnáři jsou talentovaní sprinteři na krátké tratě. Umí nabrat rychlost, ale nemají vytrvalost. Většinou mají dlouhé nohy, což jim pomáhá při skoku do dálky, ve kterém také vynikají.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zábavný fakt: Ryby jsou jasnými plavci. Baví je život ve vodě a sporty s tím spojené. Ať už se jedná o plavání, potápění, vodní lyže nebo wakeboarding. Jsou to vodní živly - doslova a do písmene.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články