3 znamení zvěrokruhu, která se nejsnáze vyrovnávají s přibývajícím věkem

3 znamení zvěrokruhu, která se nejsnáze vyrovnávají s přibývajícím věkem
Zdroj: Freepik.com

Znamení zvěrokruhu toho o nás prozrazuje mnohé. Naše tajné sny, vášně, temperament - a dokonce i to, jak se dokážeme smířit s přibývajícím věkem. Tato tři znamení si z vrásek nedělají přílišné vrásky...

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 02. 2021 11:40

Stárnutí je nevyhnutelné, ale někdo bere přibývající křížky na krku mnohem osudověji než jiný. Stárnout se dá přitom i s grácií, vrásky neznamenají katastrofu, a s rostoucím věkem navíc často přichází nadhled a sebejistota. Která tři znamení tohle velmi dobře vědí, a tak ze svého věku nedělají žádnou tragédii?

Znamení zvěrokruhu Beran

Ne každé znamení zvěrokruhu dokáže hodit svůj věk tak snadno za hlavu jako právě Beran. Toto hvězdné znamení je neustále aktivní, plné života a má neutuchající energii. Díky tomu si zachovává mladistvý vzhled i ducha až do stáří. Klidně i po sedmdesátce je Beran schopný zamilovat se do nového koníčku nebo se rozhodnout splnit si bláznivý sen z mládí. Vrásky bere s nadhledem, na mladé se dívá shovívavě. Zrozenci ve znamení Berana tak patří ke skvělým babičkám a dědečkům.

Znamení zvěrokruhu Lev

Lev se množících se vrásek v obličeji rozhodně neobává. Stejně jako divoká kočkovitá šelma, kterou má ve znaku, moc dobře ví, že navzdory věku stále vzbuzuje respekt. Zrozenec ve znamení Lva celý život pilně pracuje a stále se za něčím žene, aby byl jeho život dokonalý. Ve staří pak prahne po uznání a úctě, čehož se mu zpravidla dostává. Nevrhá se ovšem do zbrklých akcí, ale potěší ho, když může být pro okolí vzorem.

Znamení zvěrokruhu Štír

Pro Štíry nejsou přibývající léta problém, ba právě naopak. Štír si libuje v nasbíraných vědomostech a myšlenkách, ale někdy to s ním právě proto není úplně jednoduché - málokdo mu totiž ve zkušenostech stačí. Zrozenci ve znamení Štíra o sebe dbají fyzicky i psychicky. Dobře totiž vědí, co k životu ještě potřebují. Díky tomu jsou i ve stáří velmi aktivní.

Také se vrásek nebojíte?

Nenašli jste se mezi třemi výše uvedenými znameními? Nezoufejte, neplatí to stoprocentně. Přestože třeba Panny se přibývajícími lety občas trápí, jsou mezi nimi i jedinci, kteří se na své vrásky dívají s nadhledem a dokáží se sami sobě smát. Záleží prostě na každém, jak se s roky navíc vyrovnává.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články