Rodičovství podle horoskopu: Jste přísná matka, nebo spíše kamarádka?

Rodičovství podle horoskopu: Jste přísná matka, nebo spíše kamarádka?

Tápete, jaká budete matka? Nepropadejte panice, každá maminka je pro své dítě ta jediná a nejlepší, přesto, že se to tak kolikrát na první pohled nemusí zdát. Jaký přístup výchovy přisuzuje vesmír právě vám?

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené v Beranu hýří energií a elánem. S dětmi si rády hrají, ale také na ně kladou příliš vysoké nároky. Do vztahu neumějí vnést dostatek citu, což je při výchově velký zádrhel. Ze svého dítěte chtějí mít silného jedince, který si poradí s každým problémem.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Pokud byste hledali ideální matku, je to žena Býk. Nemá ráda hádky a zbytečně nerozkazuje. Svého potomka pohladí a zahrne láskou. Hýří trpělivostí, ale rovněž má na své děti přehnané nároky. Ke konfliktům dochází spíše v dospívání.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Vztah ženy Blížence s dětmi je rozmanitý, hravý a komunikativní. Své ratolesti vede k samostatnosti a požaduje po nich úspěch. Možná někdy zapomíná na mazlení a dětský svět. Stačilo by se jen zeptat: Co bys doopravdy chtěl?

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Mateřství a žena v Raku, to je dokonalá souhra. Svému dítěti projevuje lásku, oddanost a něhu. Příliš nekritizuje a dokáže se mu přizpůsobit. Ale pozor, tyto ženy jsou zásadové a běda, když začne dítko příliš neposlouchat! Račice se jen těžko smiřují s dospíváním potomků a ještě hůře nesou jeho osamostatnění.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Žena ve znamení Lva využívá volnou výchovu. Zbytečně na děti netlačí a do hry se vkládá až při problému. Děti Lvic jsou sebevědomé a dokáží si poradit v každé situaci. Lvice své potomky brání za každou cenu!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Děti matek narozených v Panně jsou slušné a vychované. Své potomky učí šetrnosti a správným životním zásadám. Do jejich vzdělání jsou ochotny investovat maximum. Nemají rády, když děti vybočují jejich představám. Dětský svět je mnohem složitější, než by se mohlo zdát.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Sebevědomé a spravedlivé Váhy jsou pro děti velkými vzory. Výchově dětí věnují spoustu času, ale opravdu nerozmazlují. Po svých ratolestech nekřičí, ale domlouvají jim. Je pravda, že potomci Vah jdou vlastní cestou a často neposlouchají.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Matka ve znamení Štíra je svým dětem oddaná, ale umí si najít čas na sebe. K životu potřebuje lásku i společnost. Svých dětí se přehnaně zastává a preferuje rozmazlování. Svým potomkům dopřává kvalitní vzdělání a finanční zabezpečení.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Matka Střelec je zvláštní. Její dobrodružná povaha vnese do výchovy zmatek. Tyto ženy věnují mnoho času sobě, s dětmi si spíše hrají, než aby je vychovávaly. Jejich potomci jsou brzy samostatní, veselí a holdují společnosti.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Není to velitelka, ale matka Kozoroh. Její výchova je podrobena řádu. Nesnese lež a přetvařování. S dětmi se dokáže pomazlit, ale není to příliš často. Myslí na jejich budoucnost. Prahne po tom, aby byly spolehlivé a dokonale připravené do života.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Ženy Vodnářky se svým dětem spíše přizpůsobí a preferují moderní výchovu. Své osobě věnují spoustu času a děti nechají brzy jít svou vlastní cestou, ale jejich názory podporují. Nerady své miláčky do něčeho nutí.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Žena Ryba působí jako skvělá matka a také je. Citlivost, přátelskost a schopnost se s dětmi pomazlit je více než tvrdé zásady. Pro své děti hledá skvělou budoucnost a vede je ke vzdělání a výhodné práci. Touží, aby dosáhly více než ona sama.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články