Silné ženy podle hvězd: Tato tři znamení zvěrokruhu jen tak něco nezlomí. Jste mezi nimi?

Silné ženy podle hvězd: Tato tři znamení zvěrokruhu jen tak něco nezlomí. Jste mezi nimi?
Zdroj: Pixabay

Znáte ty ženy, u kterých se zdá, že je nemůže nic zlomit? Jsou znamení zvěrokruhu, která příslušnice něžného pohlaví k síle přímo předurčují. Jsou neohrožené, rády se nechávají obdivovat a nespokojí se s ničím menším než životem podle svých představ.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 03. 2021 07:00

Zrozenkyně v těchto třech znameních se pyšní vůlí dotáhnout věci do zdárného konce a není nic, co by je odradilo od plnění si vlastních snů. Obejdou se přitom bez cizí pomoci a často je nezlomí ani rozchod s partnerem.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Ženy, které přitahují obdiv – to jsou Vodnářky. Jsou kreativní, mají otevřenou mysl a nikdy své okolí nesoudí. Tím si vysluhují respekt a uznání. Nebojí se překonávat hranice a překážky zdolávají s úsměvem. Každá nová je pro ně výzvou, nikoliv důvodem, proč se vzdát.

Často pracují desítky hodin denně jen pro to, aby se přiblížily svému snu. Pokud je v životě nějaká nesnáz potká, okamžitě se adaptují na novou situaci a nedají prostor neúspěchu. Partner je nerozhodí tím, že by se s nimi rozešel. Ještě než to udělá, mají v hlavě minimálně dvacet plánů, jak to zvládnou klidně samy.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Překvapí vás zde ženy ve znamení Býka? Sotva. Jsou tvrdohlavé, odhodlané a jdou si za svým. Nezlomíte je ničím. A když, nikdy to nepoznáte, ony to nedají najevo. Vědí moc dobře, co je pro ně nejlepší, a pokud tyto parametry nesplňujete, nebudou s vámi ztrácet čas.

Pokud se zrozenkyni v tomto znamení snažíte vnutit svůj názor, s největší pravděpodobností neuspějete. Jsou si samy sebou tak jisté, že se ostatními rozhodit nenechají. A neprohrávají! To si pamatujte.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Dravé ženy, které nedají pokoj, dokud nezískají to, oč stojí. Lvice jsou neuvěřitelně atraktivními partnerkami. Nepotřebují, aby je někdo vodil za ručičku, a ochranu svého protějšku si spíše ponechávají jako jistotu, než aby o ni aktivně stály.

Nikdy si nepřipustí, že by nežily podle svých představ. Svět je pro ně jedna velká džungle, ve které jednoznačně vítězí. Jsou charismatické a právem přitahují pozornost. Zkrátka Lvice.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články