Veronika (41): Přišla jsem manželovi na nevěru, dostal druhou šanci. Obráceně to zdá se nefunguje

žena
Zdroj: Freepik.com

Veronika je v manželství několik let a bohužel ochutnala nevěru ze strany manžela. Dala mu druhou šanci, nechtěla rozbíjet rodinu, a zdálo se, že to bude fungovat. S tím, že ona sama nečekaně někoho pozná a zaplete se s ním, nepočítala. Manžel ji ale uviděl ve chvíli, kdy se líbala s jiným mužem. Také jí odpustil?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 09. 09. 2020 11:00

Máme s manželem dceru Natálku (8). Naše manželství prochází krizí, ale věřím, že to zvládneme a budeme nadále jedna rodina. Přišla jsem Lubošovi na nevěru, je to skoro rok, co jsme se pokusili zapomenout. Jak se zdá, je mu to jde lépe než mě. Moji důvěru ještě zcela nezískal.

Zajímavý učitel

Důvody, proč jsem ho kvůli tomu neopustila, jsou dva. Jeden důvod je dcera a druhý, že ho mám ráda. Doufám, že své druhé šance využije a už nikdy nic takového neudělá. Doma se začal snažit, víc pomáhat. Dceři se také věnuje o něco víc než předtím. Víc jsem ho zapojila do chodu domácnosti, aby neměl čas vymýšlet nesmysly.

Do školy Natálku vozí on, dělá s ní úkoly a pokud jsou třídní schůzky, je to na něm. Teď naposledy mi volal, že se velmi omlouvá, ale vlezla mu do času schůzek porada a tam musí být. Jela jsem tedy do školy já.

Přišla jsem o pár minut později. Rychle jsem vplula do třídy a sedla si na první volné místo. Byla jsem v šoku, kdo je ten pohledný sympaťák, co stál před plnou třídou rodičů. Poté promluvil: ,,Jmenuji se Leoš a jsem třídní učitel vašich dětí.“  ,,Panečku," pronesla jsem šeptem. Slyšel mě a zeptal se mě: ,,Co jste říkala?“ ,,Nic," odvětila jsem a zaplula pod lavici. Přiznám se, že jsem moc neposlouchala, co vlastně říká. V tu chvíli jsem pustila svoji představivost na plné obrátky. Byl tak sexy.

Chycena při činu

Když bylo po schůzkách, přišel za mnou Leoš s otázkou, čí jsem maminka, že mě nezná. Dávalo to smysl, vždy chodil na schůzky manžel. Chvíli jsme si povídali a já si přála, aby to nikdy neskončilo.

Sám nevěděl jak na to, ale když odešel poslední rodič, nesměle se mě zeptal, zdali bych zašla na kávu. Domluvili jsme se hned na druhý den, šli jsme do kavárny na konci města. Leoš byl krásný chlap, až jsem v duchu děkovala přírodě, co dokáže. Bylo to krásné odpoledne. Doprovodil mě k autu, ale než jsem stihla nasednout, políbil mě. Jeho polibek byl jako čerstvý vánek do mého všedního života.

Tuto krásnou chvilku narušil naštvaný hlas: ,,Co to proboha děláš?“ Otočila jsem se a stál tam Luboš. Neměla jsem v hlavě připravenou odpověď. Jen jsem se od Leoše odtrhla.

Manžel řekl, že se sejdeme doma, a odjel. Jednou jsem se nechala unést a hned z toho mám problém, myslela jsem si. Cestou domů jsem přemýšlela, co mu vlastně řeknu. Neměla jsem chuť vymýšlet báchorky. Řeknu mu to tak, jak to je. Luboš už čekal ve dveřích a byl jak zuřivý pes. Řekla jsem mu to celé popravdě, jak to bylo. A víte co? Nevěří mi, že jsme spolu nespali. Chce požádat o rozvod. Zdá se, že zapomněl na svoji nevěru, kdy já mu odpustila. Spravedlnost, jak se zdá, neexistuje. Nyní je doma ticho a já čekám, co udělá.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články