Martina (24): Chtěla jsem pomoci kamarádce při balení nejlepšího kamaráda. Dopadlo to jinak, než jsme čekali

muž, žena
Zdroj: Freepik

Martina měla od dětství velmi dobrého kamaráda Ondřeje. Do něj se velmi rychle zbláznila její kamarádka Šarlota. Byla pevně rozhodnutá, že ho sbalí. Při jednom přátelském posezení se pustila do akce, která úplně nevyšla. Ondra o ní zájem neměl, ale Šarlota to nevnímala. Ondra měl zcela jiný objekt své lásky. Jak si myslíte, že tento trojúhelník dopadl?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 09. 2020 16:30

Od dětství jsem měla nejlepšího kamaráda Ondřeje, který byl spíše jako můj bratr. Naše přátelství vydrželo až do současné doby. Když jsem seznámila svoji kamarádku Šarlotu s Ondřejem, ta se okamžitě zamilovala. Chtěla ho za každou cenu získat.

Měla jsem být dohazovačkou

Jednou v létě jsme se s partou kamarádů domluvili, že o víkendu uděláme posezení a pogrilujeme. Šarlota mě prosila, abych pozvala i Ondru, aby měla větší příležitost se s ním více poznat, nejlépe ho sbalit. Sešlo se nás nakonec docela dost a vypadalo to na příjemné odpoledne. Ondra nakonec také přijel, což ocenila především Šarlota. Ta už se nemohla dočkat, hezky se oblékla, až to vypadalo komicky. S takovým posezením je spojený i alkohol, který tekl proudem. Já jsem v té době žádný vztah neměla, ale nevadilo mi to.

Šarlota se začala po pár panácích slivovice motat kolem Ondřeje. Bylo to tak okaté, že by si toho všiml i slepý. Jenže jak znám Ondru, neměl o ni zájem. Chtěla jsem ji včas zastavit, aby se zbytečně neztrapnila. Alkohol jí ale dodal tolik kuráže, že nemělo cenu jí něco říkat.

Když jsem šla do kuchyně něco připravit, běžel za mnou Ondra. Prosil mě, abych ho zbavila přísavky v podobě mé kamarádky. Jasně mi řekl, že o ní zájem nemá a nikdy neměl. Nemá rád holky, co se mu podbízí. Pohladil mě po tváři a řekl: ,,Já mám rád zajímavé holky, jako jsi třeba ty."

S nejlepšího kamaráda se stal můj kluk

Celá jsem se zachvěla, přitiskl mě ke zdi, zajel mi rukou do vlasů a políbil mě. Bylo to něco tak strašně vzrušujícího, že jsem danému okamžiku zcela propadla. Přestala jsem vnímat místo a čas. Vyrušila nás až Šarlota, která přiletěla jak žhavá střela. Začala vztekle křičet, co jsem to za kamarádku. ,,Ten je můj," křičela na mě. Snažili jsme se ji oba uklidnit, protože jak byla opilá, byla současně dost nepříčetná. Z ničeho nic na mě skočila a začala mě tahat za vlasy. Chtěla se prát, já se jen bránila, tak jsem jí musela dát facku, aby toho nechala.

Ležela na zemi, kopala nohama a hystericky křičela, že jsem ji podrazila. Kamarád, co nepil, ji naložil do auta a odvezl domů. Na to jsem si musela sama dát panáka. Ondra mě objal kolem pasu a řekl: ,,Miluji tě celý svůj život.“ Nečekala jsem to, v životě by mě nenapadlo, že ke mně něco cítí.

Mně v tu chvíli došlo, že i já k němu cítím víc než jen přátelství. Od té chvíle tvoříme zamilovaný pár. Bohužel, odneslo to moje kamarádství s Šarlotou, která to nepřenesla přes srdce. Myslím si, že jsem nic špatného neprovedla. Ondra jí lásku neopětoval. Třeba se jednoho dne umoudří.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články