Kristýna (26): Kvůli jedné hloupé sázce jsem přišla o svou pýchu a nakonec i o partnera

žena
Zdroj: Unsplash.com

Kristýna každý rok jezdila s partou svých kamarádek na týden pod stan. Jednou se ale dámská jízda pořádně zvrtla. Došlo na sázku, kterou Kristýna prohrála a teď si nese následky. Co přesně se toho večera stalo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 08. 2020 13:00

Každý rok jsem s bandou holek jezdila pod stan. Válely jsme se u vody, popíjely a užívaly si volno. Tento rok to bylo jiné.

Hloupá sázka

S holkama jezdíme vždy na začátku léta do kempu pod stan. Půjčujeme si kola, chodíme se koupat a vždy večer si dáme skleničku. Jednoho pozdního večera mě jedna z kamarádek vyprovokovala, abych šla do vody jen ve spodním prádle, přeplavala na druhou stranu a pak si šla k baru objednat pití.  Posilněná alkoholem jsem si myslela, že to v pohodě zvládnu, ve hře byla naděje, že mi kamarádka na měsíc půjčí své nové auto. V opačném případě jsem si měla oholit svoji roky pěstovanou hřívu. Šlo se na věc, jenže mně se najednou udělalo zle, voda byla příliš studená a tak jsem holkám řekla, že do toho nejdu. Hecovali mě, že to přece nevzdám, jinak přijdu o vlasy. Tajně jsem doufala, že to nemyslí vážně, abych se ostříhala dohola.

Místo útěchy se se mnou rozešel

Kamila, která sázku vyprovokovala, ale trvala na svém, že musím svoji prohru dotáhnout do konce. Holky sehnaly strojek a celé rozjuchané mě dotáhly do umývárek. Zkáza mohla začít. Musela jsem si dát panáka slivovice, abych to zvládla.  Jakmile jsem viděla první dlouhé prameny vlasů na zemi, zmocnila se mě panika. Nakonec jsem tu slivovici dopila skoro celou. Velmi opilou mě holky dotáhly zpět do stanu a šlo se spát. Ráno jsem měla neuvěřitelnou kocovinu a navíc i okno.

Kamarádka, která se mnou spala ve stanu, mi řekla: ,,Takže to nebyl jen sen, vážně se to stalo, nemáš vlasy.“ Vykřikla jsem a sáhla si na hlavu. Pak jsem se podívala do zrcátka, ten pohled byl naprosto zničující. Chtělo se mi umřít. Co tomu řekne Luděk? Moje vlasy miloval. Měla jsem po dovolené. Sebrala jsem se a jela domů o dva dny dříve. Cestou jsem přemýšlela, jak jsem to mohla dopustit.

Luděk mě doma nečekal tak brzy a už vůbec ne s holou hlavou. Bohužel to nerozdýchal. Řekl mi, že mě má sice rád, ale že se za mě nyní stydí a bude lepší, když se rozejdeme. Další šok. To mě vážně opustí po třech letech kvůli vlasům?

S holkama jsem zatím nepromluvila, sice se snaží o kontakt, ale co to je za kamarádky, když mě to nechaly udělat a vlastně mě do toho ještě nutily?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články