Lenka (26): Můj soused mě špehuje, nejdřív mi to vadilo, ale teď je to velmi vzrušující hra

žena, sexy
Zdroj: Freepik.com

Lenka jednoho dne zjistila, že ji sleduje soused odnaproti. Nejdřív jí to vadilo a snažila se ukrývat, ale pak s ním rozehrála hru s lehce žhavým podtextem. Jak celá vzrušující záležitost dopadla, zjistíte v našem článku.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 08. 2020 16:30

Bydlím v malém bytě, kam je z ulice docela vidět. Koupila jsem si sice tmavé závěsy, ale přes den je musím mít roztažené, kvůli světlu. Nedávno jsem si všimla, že mě sleduje soused odnaproti.

Šmírák od vedle

Jednou, když bylo hrozné horko, jsem se doma pustila do úklidu jen v tílku a kalhotkách. Nakonec jsem si naplánovala mytí oken. V zápalu úklidu jsem si zapomněla vzít kraťasy. Když jsem vylezla na štafle a myla okno z venku, všimla jsem si, že z baráku naproti mě někdo sleduje. Někdo stál za záclonou a koukal mým směrem. I když jsem si nebyla jistá, že to tak je, raději jsem se oblékla a okno rychle domyla.

Pořád tam kdosi stál, ale už se lépe maskoval. Úchyl, řekla jsem si sama pro sebe. Nechala jsem to být. Za pár dní, když jsem zalévala kytky za oknem, jsem zase měla společnost v podobě neznámého pozorovatele. Musel si všimnout, že jsem ho viděla, ale dál se díval mým směrem.

Schovala jsem se a tajně sledovala neznámého. Chvíli trvalo, než se zase objevil. V jeho bytě byly najednou roztažené rolety i záclony, okna dokořán a já se nestačila divit. Zahlédla jsem svalnatou postavu mladého muže v trenkách. Do obličeje jsem mu bohužel moc neviděla, ale už tak mě lákalo ho trochu potrápit.

Hra mě bavila do té chvíle, než mě pozval na kávu

Myslím, že jsme spolu začali hrát takovou hru, kdo je zrovna herec a kdo se jen dívá. Bylo to velmi vzrušující. Jen šlo o to, aby ten, kdo se dívá, nebyl na první dobrou vidět. Jednou jsem cvičila já a bylo ke mně vidět nebo jsem luxovala jen ve spodním prádle. Když se role měnily, on hrál na kytaru, ale taky jen spoře oděný. Bylo to velmi vzrušující, bavilo mě to. Jen už mi docházely nápady, co mám pořád ,,předvádět“, aby to bylo přirozené.

Jednou večer jsem si otevřela láhev vína a když už mi notná dávka alkoholu vzala zábrany, rozsvítila jsem, aby na mě bylo dobře vidět a začala po bytě chodit nahá. Jedním okem jsem přitom sledovala, jestli se dívá. Byl tam. Sice mi to neoplatil stejným divadelním představením, ale dala jsem laťku vysoko.

Druhý den cestou do práce slyším, jak na mě někdo volá: ,,Mladá slečno, haló, počkejte na mě.“ Zašla byste se mnou na kávu? Byl to můj šmírák. Zrudla jsem jak rajče a zmohla se jen na: ,,Ano, šla.“ Řekl, že se domluvíme večer a odešel.

Přemýšlím, jestli vůbec půjdu, v první řadě se teď trochu stydím a za druhé, kdyby to nevyšlo, už nemám doma zábavu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články