Barbora (35): Kamarádka prý viděla mého muže s jinou. Když vyšla najevo pravda, nemohla jsem uvěřit

žena
Zdroj: Freepik.com

Barbora měla od dětství nejlepší kamarádku Adélu. Důvěřovala jí, takže když jí Adéla naznačila, že ji její manžel podvádí, Barbora začala pátrat po tom, kde je pravda. Nakonec se to celé zvrtlo a došlo na rozvod. Jak to ve skutečnosti celé bylo a kdo za rozpad manželství může?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 08. 2020 07:30

S Adélou se znám už skoro dvacet let. Bývala to moje nejlepší kamarádka, vždy jsme jedna druhé pomáhala. Trávily jsme spolu hodně času, měly jsme hodně společného, důvěřovala jsem jí na sto procent.

Nejlepší kamarádka přece nelže

Jednou mi Adéla volala, že zahlédla Tomáše, mého manžela, s jinou ženou. Vzhledem k tomu, že byl Tomáš realitní makléř, mohla to být klidně pracovní schůzka, takže jsem zůstávala v klidu. Doma jsem se ho jako vždy zeptala, co v práci, a on, že měl schůzku s jednou dámou ohledně drahého domu. Věřila jsem mu, protože Tomáš byl slušný člověk, a doufala jsem, že nemá potřebu mě podvádět.

Jednou jsme pozvali Adélu na návštěvu. Odpoledne bylo příjemné a zábavné. Večer mi ale volala, co je s Tomášem, že je jiný, zamlklý, stále odchází někam za roh s telefonem a zdali už jsem nevěru odhalila. Já ale neměla pocit, že by byl jiný. Pracovní hovory řeší i o víkendu. Adéla mi ale stále naznačovala, že něco přehlížím a měla bych s tím něco udělat. Nabádala mě, abych se mu podívala do telefonu, až se nebude dívat.

Chtěla nás rozdělit a vyšlo jí to

Moc jsem tomu nefandila, hrabat se mu v mobilu, ale tak mě nahlodala, že jsem do toho šla a tu chybu udělala. Měl tam zprávy z předešlého dne, neuložené číslo mu psalo, jak se na něj zase těší, jak to naposledy v autě bylo divoké a nemůže se dočkat dalšího setkání. To snad ne! Ona měla pravdu. Udeřila jsem na Tomáše, co to má jako znamenat, nejdřív byl naštvaný, že jsem mu nabourala soukromí, a pak mi v klidu řekl, že to číslo nezná, že to bude nějaký omyl, že na to ani nereagoval.

Tak on ještě ke všemu lže. Začala jsem ho denně doma kontrolovat, párkrát v týdnu jsem ho i špehovala. Jednou mě odhalil a byl v šoku, že mu po tolika letech nevěřím. Začala jsem postupně naše manželství ničit svými útoky, hádkami a pronásledováním. Adéla mi na druhé straně říkala, že dělám dobře, a víc mě nutila k věcem, které mi nejsou podobné, až Tomáš podal žádost o rozvod, protože takhle už dál žít nechtěl.

Zůstala jsem sama. Když jsem hledala útěchu u Adély, neměla na mě čas, protože si užívala nový objev.

Po čase jsem na ulici potkala Adélu s Tomášem. Došlo mi to. Chtěla mi ho ukrást, a tak mě naváděla a já ze strachu, že mě můj muž vážně podvádí, jsem začala dělat hlouposti. SMSky v mobilu byly od ní, koupila si další sim kartu, aby měla jiné číslo. Zkrátka mě podvedla a její plán vyšel, protože jsou spolu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články