Lechtivě a v jedné větě: Netradiční horoskop o milostných libůstkách jednotlivých znamení

Lechtivě a v jedné větě: Netradiční horoskop o milostných libůstkách jednotlivých znamení
Zdroj: Freepik
Beran je pyšný na svou tvrdohlavou hlavu, proto se zaměřte na ušní lalůčky, ústa a vískání ve vlasech.Pokud chcete Býka uspokojit, soustřeďte se na jeho krk a šíji. Nepohrdne příjemnou masáží celého těla.Blížence laskejte u zadečku, na ramenou i pažích a máte našlápnuto k blahu.Raka hlaďte po břichu a vydejte se až k bradavkám. Když zabrousíte k zadečku a ušním lalůčkům, otevře se vám brána do ráje. Je to mazlíček.+ 8 fotek+ 9 fotek

Rychle, přesně a adresně! Takový je tenhle netradiční milostný horoskop. Zjistěte v jedné větě, jaká praktika je pro vás typická. A v galerii pak zjistíte, kde mají jednotlivá znamení erotogenní zóny.

Jana Jánská
Jana Jánská 03. 02. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Oblíbená praktika jednou větou: Beran si nepotrpí na žádnou konkrétní polohu, ale nejvíce ho rozhicuje pořádně divoký sex, pro mnohé zvláštní až nechutný.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Oblíbená praktika jednou větou: Býci si dokonale užijí, nasednutí na partnera nadchne oba, je to neuvěřitelná slast.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Oblíbená praktika jednou větou: Z boku a hlavně tvrdě, pravidelně a v rychlém tempu, občasné zatahání za vlasy, to je to pravé pro Blížence.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Oblíbená praktika jednou větou: Raci, poloha 69 je tou pravou sexuální pozicí pro vás, odhoďte tedy stud a hned večer ji vyzkoušejte.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Oblíbená praktika jednou větou: Poloha svíčky je sice náročná a možná se vám nepodaří napoprvé, ale po pravidelném tréninku to bude stát za to.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Oblíbená praktika jednou větou: Zezadu jako pejsci, to je ten intenzivní pocit, který Panny skutečně milují.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Oblíbená praktika jednou větou: Váhy patří v sexu k těm zkušenějším a vášeň v nich vzbuzují všechny polohy, při kterých jsou zavěšeni hlavou dolů.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Oblíbená praktika jednou větou: Štíři se nejlépe cítí v sedle, partner tak nemá moc na výběr a po krátké předehře ví, že bude za pár chvil osedlán.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Oblíbená praktika jednou větou: Střelci nemají příliš vytříbený vkus na milostné polohy, ale vyžívají se v orálním sexu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Oblíbená praktika jednou větou: S klasickou polohou na misionáře si vystačí většina Kozorohů, nic víc nepotřebují.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Oblíbená praktika jednou větou: Vodnáři nejsou přílišnými nadšenci sexu, raději si o něm povídají a sní, jak jsou divocí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Oblíbená praktika jednou větou: Ryby prožívají největší slast při poloze vestoje a zezadu, a protože jim partner nekouká do obličeje, dokážou se pořádně uvolnit.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články