Líbám, líbáš, líbáme: Horoskop o tom, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu s polibky

Líbám, líbáš, líbáme: Horoskop o tom, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu s polibky
Zdroj: Pixabay

Když někoho políbíme, jakoby se celý svět zastavil a my vnímali jen tuto intimní slast. Každé znamení zvěrokruhu má vlastní styl polibků, který řekne mnoho o osobnostních rysech člověka.

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 06. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro Berany je líbání důležité, ale ne tak moc jako sex. Nedivte se, že je energické, rychlé a impulzivní. Berani se nestydí. Když je to popadne, dostanete žhavý polibek i v metru. Pokud se jim sladké polibky oplácejí, nechají se zlákat na dlouhou líbačku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je zosobněním romantiky a smyslnosti, proto se vyžívá v dlouhém a něžném líbání. Není sice vyznavačem polibků na veřejnosti, ale v soukromí to umí pořádně rozjet. Každý polibek je vášnivý a hluboký stejně jako jeho láska.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se na líbání neumějí soustředit, protože jsou stále v pohybu a jejich myšlenky jsou na druhém konci světa. Na dlouhé a něžné líbání si nepotrpí. Klidně lupnou polibek v tramvaji, ale to je všechno. Blíženci líbají spíše křečovitě a zvláštně.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci v sobě mají hodně něhy, což se odráží i na jejich polibcích, kterými nešetří. Ale pozor! Jen doma, na veřejnosti málokdy! Raci se potřebují dostat do jakési euforie, pak se plně uvolní. Jakmile se konečně rozjedou, líbání je vášnivé, energické a téměř nekonečné.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro Lva je líbání vstupenkou k něčemu velkému a patřičně si to užívá. Zrozenci ve Lvu se neustále kontrolují, aby vše bylo jako z romantického filmu. V jejich polibcích je oheň, vášeň a energie. Divokost v líbání není ničím neobvyklým.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Stydlivky Panny jsou v intimních záležitostech zpravidla opatrné. Líbání neberou na lehkou váhu, protože chtějí mít vše dokonalé do posledního detailu. Polibky Panny jsou něžné, romantické a sladké. V polibku Panny je jistota, ale někdy i neschopnost odpoutat se od reality.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy a líbání? Nepostradatelná slast! Partnera neustále provokují a zásobují jemnými polibky. Ti, kteří si nepotrpí na líbačku až do rána, nebudou pro Váhy vhodnými kandidáty. Romantika z nich pořádně tryská. Hlubokost každého polibku v nich zůstane už napořád.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Líbání není nic pro Štíra. Preferuje sex, na vášnivou líbačku většinou dojde právě v nejintimnějších chvílích. Štír moc dobře ví, že líbání je součástí předehry, a tak ho určitě na začátku neodbude. Na jejich magické polibky se nezapomíná.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zrozenci ve Střelci polibky zbožňují. Flirtování a líbání je pro ně mnohdy zábavnější než sex. Střelci jsou něžní, vášniví a okouzlující. Vše začíná jemnými pusinkami a končí nekonečně dlouhou líbačkou ve francouzském stylu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Praktický Kozoroh líbání miluje stejně jako všechny fyzické dotyky. Když se uvolní, prožívá s partnerem slastné chvíle, které je dovedou až do ložnice. To vše v duchu romantiky. Kozoroh líbá vášnivě, ale přitom něžně. Nesnáší odskakování, nadměrné olizování a pochichtávání.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

K Vodnářům se hodí svádění. Líbání proto milují a prožívají ho naplno. Ovšem v soukromí. Líbání a vodění za ručičky pro ně není. Vodnáři se však při polibcích neustále kontrolují a často mají otevřené oči. Snad proto, aby jim nic z toho extra prožitku neuniklo.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Něžnost a citlivost, tak by se daly definovat pocity při líbání s Rybou. Její romantická povaha se promítá i do líbaček. Při každém polibku se do jejich těla dostane odvaha a pak se mohou patřičně uvolnit. Svádění a líbání si užívají víc než samotný sex.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články